Galatasaray'da Ocak'ta 5 Yolcu Var

Galatasaray'da Ocak'ta 5 Yolcu Var

Galatasaray'da Ocak'ta 5 Yolcu Var

 

Tuzlaspor ile oynanan kupa müsabakasından sonra Galatasaray'da taşlar yerinden oynadı. Sezon başından bu yana oynanan kötü futbolun etkisi ile kredisi giderek azalan futbolcular, Fatih Terim'in gözünden düşmüş görünüyorlar. Terim, Tuzlaspor karşılaşması sonrası 5 futbolcuyu göndermeyi kafaya koydu.

Tuzlaspor Sebep Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ön elemelerinde, İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen Galatasaray-Tuzlaspor karşılaşması enteresan bir sonuca gebe oldu. Tuzlaspor, deplasmanda oynadığı Galatasaray'a karşı, üstelik 10 kişi ile maçtan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından futboldan memnun olmayan taraftarlar canlı bahis hem stadyumda hem de sosyal medyada oldukça tepkiliydi.

10 Kişilik rakibini yenemeyen ve üstüne üstlük maçtan 2-0 mağlup ayrılan Galatasaray'da Fatih Terim çileden çıktı. Karşılaşma esnasında ve karşılaşma sonrası futbolcularını sert bir dille Youwin uyaran Fatih Hoca'nın Ocak'ta operasyon düzenleyeceğine dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu karşılaşma ise 5 futbolcunun gidişine sebep olmuş gibi.

Ocak'ta Operasyon Var

Fatih Terim, Tuzlaspor karşılaşması sonrası verdiği demeçte, Tuzlaspor karşılaşmasında oynayan 5-6 futbolcuyu isim vermeden eleştirmişti. Bu futbolcuların başını çeken isim J. Michael Seri. Seri, geldiği günden bu yana istenen performansı verebilmiş değil. Fatih Terim, ilk olarak kiralık olarak takıma gelen Seri'nin yerine N'Diaye'yi isterken, Seri'nin kiralık sözleşmesini ise feshetmek istiyor. Bunun dışında Belhanda ve Emre Mor'u da takımda daha fazla tutmak istemeyen Fatih Terim, Ocak'ta bu futbolcular ile yollarını ayırabilir. Karşılaşmada görev alan Taylan Antalyalı'da kiralık olarak gönderilmesi Sultanbet  istenen futbolcular arasında. Son olarak Nagatomo'nun da takımdan ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.