Galatasaray’da Hareketlilikler Bitmiyor!

Galatasaray’da Hareketlilikler Bitmiyor!

Galatasaray’da Hareketlilikler Bitmiyor!

Galatasaray’da Hareketlilikler Bitmiyor!

Süper Lig’de bir hafta daha geçerken takımların yerleri daha da belirginleşmeye başladı. Bu bağlamda geçen senenin şampiyonu Beşiktaş ve üç büyüklerden Galatasaray pek de farklı bir konumda değil. İki takım da lider olma hedefinde zirveyi Trabzonspor kulübüne kaptırmış durumda. Üstelik Galatasaray ve lider takım Trabzonspor ile tam anlamıyla 21 puan farkı bulunuyor. Galatasaray ligin 18. Haftasında Adana Demirspor maçı ile haftayı tamamladı.

Şimdiye kadar 6 galibiyet, 6 beraberlik, 2 tanesi derbi olan 6 mağlubiyet yaşandı. Devre arasına 1 maç kalmışken Galatasaray’ın durumu herkes tarafından sorgulanmaya başlandı. Fatih Terim bu konuda çeşitli denemeler yapsa da şu anda tüm gözler UEFA ligindeki gelmesi umut edilen başarıya dönüyor. İddia tahminleri için siz de siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Fatih Hoca Her Maç Farklı Bir Kadroyla Yer Alıyor

Fatih Terim için herhangi bir istifa nidaları yükselmemesinin en büyük nedeni UEFA Avrupa Ligi’nin yüksek beklentisidir. Aynı zamanda Galatasaray ve Beşiktaş’ın ligden beklentilerini alamaması da aynı durumda olduklarının göstergesi diyebiliriz. Bu bağlamda lider şu anda Trabzonspor olduğu için gözler Süper Lig yerine UEFA kupasına çevriliyor. Banko maçlar için bahismekani.tv adresine göz atabilirsiniz.

Karşılaşmalarda her mücadele için farklı 11’ler oluşturan Fatih Hoca taraftarları yine şaşırtmadı. Haftalardır sahada etkisi görülmeyen Aanholt ve Yedlin'in yerine Ömer Bayram ile Oğulcan Çağlayan'ı kadroya dahil etti. Bu durumda mücadelelerde biraz daha hareketlilik oluştuğunu belirtebiliriz. Devre arasına girmeden son maçta Galatasaray’ın durumunun ne olacağı fazlasıyla merak ediliyor. Justin tv ile siz de mücadeleleri yakından takip edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.