Galatasaray'a 10 milyon Euro'luk kaynak!

Galatasaray'a 10 milyon Euro'luk kaynak!

Galatasaray 10 milyon euro'nun biraz üzerinde kazanarak kadrosuna daha rahat takviye yapabilecek.

Galatasaray 10 milyon euro'nun biraz üzerinde kazanarak kadrosuna daha rahat takviye yapabilecek. Bir yanda Galatasaray yöneticisi, diğer yanda vatandaşı Gomis, Moussa Dembele'yi ikna etmeye devam ediyor. Kulübe yakın kaynaklar sürecin olumlu ilerlediğini söylüyor. Umarım Galatasaray ile Lyon arasındaki bonservis maçı bir an önce başlar.

Erden Timur Fransa'ya gidiyor Huang Hongjun, Dünya Kupası sırasında müzakereleri aktif olarak tamamlayacağından ve Ocak ayında resmi olarak transfer edileceğinden emin. Elden Timur'un Lyon'la tanışmak için önümüzdeki günlerde Fransa'ya seyahat edeceği anlaşıldı.

Fenerbahçe'nin transfer girişimleri devam ediyor. Sarı-Lacivertliler sadece ocak ayı mücadelesini izlemiyor. Fenerbahçe, benim dönemimin sonundaki cashbet yıldız için harekete geçmeye hazırlanıyor ve Jorge Jesus da bundan hoşlanıyor.

12 günlük tatil bugün sona eriyor

Fenerbahçe, sezonun ilk yarısında 25 maça çıktı.  Dünya Kupası sezon dışı, yorgun Sarı Lacivertliler ve Mavililer için gerçek bir çare oldu. Jorge Jesus bu süre zarfında öğrencilerine 12 gün izin verdi. Sarı-lacivertlilerin tatili bugün sona eriyor. Batshuayi ve Valencia dışındaki tüm Dünya Kupası oyuncuları bugün Samandra'da buluşacak ve akşam antrenmanından sonra işlerine dönecek.

Antalya Kampları 5-12 Aralık

Sarı Lacivertliler ve Mavililer'in ortalama 39 gün kamp yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Jorge Jesus nihayet bu konuda kararını  verdi. Portekizli hoca İstanbul dışında kamp yapmak istedi. Ayrıca Fenerbahçe yetkilileri, 5-12 Aralık tarihleri ​​arasında Antalya kampına girmek için düzenlemeleri yaparak organize çalışmalarını sürdürdü. Kanaryaların burada bir de hazırlık maçı oynayacağı bildirildi.

Villarreal maçı biletlerinin duyurulması

Fenerbahçe, 3 Aralık'ta Kadıköy'de Villarreal ile hazırlık cashbet giriş maçı yapacak. Kulüpten yapılan duyuruda, Boxes, 1907 Tribune, Fenerium Alt E Block ve Divan Board kombinasyonunun bu oyunda geçerli olduğu, diğer Box kombinasyonlarının geçerli olmadığı açıklandı. Biletler yarın Yüksek Komiserler, Kongre ve Delegeler için, Pazar günü ise Fenercell kart sahipleri ve aboneleri için satışa çıkıyor. Pazartesi günü genel satış başlayacak. Bilet fiyatları 100 TL ile 600 TL arasında değişmektedir. Traore Transfer Sürpriz Huang Hai halkı transfer işlerini gerçekleştirmek için sadece Ocak ayını düşünmüyor. Dönem sonu için planlamalar başladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.