Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra, yen talipler kapıda. Kendimi Ronaldo Gibi Görüyorum

Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra, yen talipler kapıda. Kendimi Ronaldo Gibi Görüyorum

Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra, yen talipler kapıda. Kendimi Ronaldo Gibi Görüyorum

 

Bursaspor'un Türkiye Kupası 5. tur maçında İzmir ekipi Göztepe'yi uzatmaların sonunda 5-4 mağlup ettiği maçta Batuhan Kör tam 4 gol atarak tüm spor camiasının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Yeşil beyazlıların altyapısından A takıma çıkarak, 16 resmi lig ve kupa maçında forma giyerken, 9 gol atabilen Batuhan Kör için Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe daha şimdiden transfer girişimlerine başladı.

Batuhan Kör Kimdir?

Bursaspor'un 9 Mart 2001 doğumlu 19 yaşında ki genç yıldızı Batuhan Kör Trabzonspor doğumlu ve 1.81 boyunda. Göztepe karşısında göz kamaştırıcı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Batuhan Kör Bursaspor'un alt yapısında başladığı futbol kariyerine, sırasıyla Bursaspor U16, U17,U19 takımlarında devam etti ve daha sonrasında a takımda forma şansı buldu. Kalebettv Geçen sezon Türkiye Ligi U19 Elit A Ligi'nde 10 maçta 5 gol atmayı başaran Batuhan Kör, bu sezon Bursaspor A takım formasıyla 16 maçta 9 gol, 1 asist performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Fatih Terim Çok Önceden Beri Takip Ediyordu

Sarı Kırmızılı ekibin tecrübeli Teknik Direktörü Fatih Terim'in uzun bir süredir Batuhan Kör'ü takip eddiği ortaya çıktı.Göztepe maçında performansıyla göz kamaştıran Batuhan Kör'ün 1 aydan daha uzun bir süredir Fatih Terim'in talimatıyla takip edildiği ve scout ekipleri tarafından raporlar hazırlandığı belirtildi.

Tranzonspor'da İlgileniyor

Trabzon doğumlu Batuhan Kör, futbola Trabzonspor'da başlayacaktı fakat Trabzonspor alt yapısında beğenilmedi. Trabzonspor altyapısında beğenilmeyen Batuhan Kör, Samsunspor'da şansını denedi. Buradada kendini gösteremeyen genç oyuncu, Bursaspor'a transfer oldu. Burda kendisini kanıtlayarak a takıma yükselmeyi başardı. kalebet maç izle

Genç futbolcu bu sezon çıktığı tüm resmi maçlarda 9 gol atmayı başardı. Genç yaşına rağmen bu istatistiklere ulaşan futbolcuyu Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aksin Trabzonspor'da takımına katmak için uğraşıyor. Fotomaç'ın verdiği habere göre Trabzonspor'lu yöneticilerin Batuhan Kör'ün babası Taner Kör ile konuştuğu söylendi. Taner Kör oğlumun oynayacağı bir kulübe gitmesini istiyorum. Bizden önce kulübü Bursaspor ile görüşmelisiniz dediği öğrenildi. kalebet canlı maç izle

Fenerbahçe Harekete Geçti

Süper Lig'de konuşulan yabancı futbolcu kuralından dolayı, Büyük Türk Kulüpleri genç ve Türk yıldız adaylarını kaçırmak istemiyor. Göztepe maçında çıkardığı güzel maç ve attığı 4 gol sonrası, Batuhan Kör Fenerbahçe'nin de dikkatini çekti ve radara alındı. Fenerbahçe'nin Batuhan Kör için transfer çalışmalarına başladığı belirtiliyor.

Batuhan'ın Hedefi Avrupa, Özellikle Premier Lig

Geçen günlerde bir diğer genç yıldız adayı Ali Akman'la birlikte TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Batuhan Kör, kendisiyle ilgili ortaya atılan transfer haberlerini ve kariyerinde vereceği kararlar hakkında şu yorumları yaptı:

"Avrupanın heryerinde iyi bir maç çıkartırsanız ve medyanın dikkatini üzerinize çekerseniz, herkes tarafından nereye transfer olacağınız, kaç milyona transfer olacağınız konuşulur. Şu an kulübüm için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum ve daha  yapacağım çok şey olduğunu düşünüyorum ama benim hedefim Avrupa'ya gitmek. Benim için en uygun ligin Premier Lig olduğunu düşünüyorum. Orada oynanan oyun hızlı, savunma ve hücum oyuncuları hızlı ve bende hızlı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Bitirişleriminde iyi olduğunu düşünüyorum bu yüzden İngiltere'ye gitmek isterim"

Kendini Werner ve Ronaldo'ya Benzetiyor

19 yaşındaki Batuhan Kör, oynadığı oyun tarzını ve stilini Chelsea'nin yıldızı Timo Wernere benzettiğini söyledi. Genel tarzını ise Cristiano Ronaldo'ya benzettiğini söyleyen Batuhan Kör, idölününde Ronaldo olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.