Galatasaray Takımında Gözler Senegalli Mbaye Diagne'de!

Galatasaray Takımında Gözler Senegalli Mbaye Diagne'de!

Galatasaray Takımında Gözler Senegalli Mbaye Diagne'de!

Galatasaray Takımında Gözler Senegalli Mbaye Diagne'de!

Sarı Kırmızılıların takımı Galatasaray'da forma giyen Senegalli futbolcu Diagne Altay maçında 1 gol atan Lazio karşısında gayet başarılı bir performans sergilemişti. Başarılı futbolcu Diagne Sivas takımına karşı ilk 11'e girerek çıktığı 2 maçta 1 asist yaptı ve toplamda 3 gol attı. Bu akşam yapılacak olan maçta yine ilk 11'de oynayacak olan Diagne takımın silahı konumunda olacak. 1xbet casino

Hücumda Takımın En Büyük Kozu!

 

Mbaye Diagne Galatasaray'ın kadrosuna katıldığı günden beri inişli çıkışlı performansıyla çoğu zaman eleştirilerilerin hedefi haline geldi. Ancak bu sezon hücumda takımın en büyük silahı haline gelen başarılı forvet Diagne, gol konusunda ise henüz pek bir başarı elde etmiş değil.

Bir süredir geri planda futbol oyunculuğunu sürdüren 30 yaşındaki forvet Diagne, son dönemde tekrar yükselişe geçti. Ligdeki Altay maçında bir gol atan Diagne, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lazio mücadelesi ile de alkış aldı ve formayı almaya hak kazandı.

Sırada Sivasspor Mücadelesi Var

 

Senegalli Forvet Diagne, Sivasspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Galatasaray'ın teknik adamı Fatih Terim, oyuncu Diagne'den Avrupa maçlarında olduğu gibi sıklıkla geriye destek vererek alan boşaltmaya çalışmasını istedi.

İçinde bulunduğumuz sezon 21 maça çıkan Diagne, toplamda 4 kez rakip filelere topu göndermeyi başardı. Ve ayrıca 2 kez de gol pası kaydedilen Diagne sıradaki maçında oynayacağı takımın en büyük silahı olacak gibi duruyor.

Formun Üstü

Formun Altı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.