Galatasaray Hazırlık Dönemi

Galatasaray Hazırlık Dönemi

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Manev, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Akintola, Emre Akbaba, Onyekuru, Gulbrandsen

 

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Manev, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Akintola, Emre Akbaba, Onyekuru, Gulbrandsen

Galatasaray, hazırlık döneminin üçüncü maçında Adana De Millspoor ile karşı karşıya geliyor. Çin Süper Ligi'nde iddialı iki takımın mücadelesi 2-2 berabere bitti.

Galatasaray Golleri; 50. ve 75. dakikalarda Yusuf Demir, 13. ve 60. dakikalarda Adana Demirspor'un gollerini Fredrik Gulbrandsen kaydetti.

Sarı Kırmızılılar, hazırlık döneminin üçüncü maçında bahsimvar  galibiyet alamadı. Galatasaray, İstanbul'da Rayo Rayo ve Villarreal'e yenilmişti ve Antalya'daki ilk hazırlık maçında Millspoor'un Adana'sıyla berabere kalmıştı.

Youssef Mir 50. dakikada Millspoor'dan iki Adanalı oyuncu arasında dripling yaparak oyuna girdi ve ceza sahası dışından sol ayağıyla skoru 1-1 eşitledi.

60. dakikada Jonas Svensson sağ kanattan topla buluştu, Babajid Akintola orta yaptı ve ceza sahası içinden Frederick Gulbrandsen hem bireysel hem de takım adına kaydetti İkinci golü: 1-2.

75. dakikada Galatasaray'ın ceza sahası  sağ köşesinden bahsimvar giriş kaleci Ertaqi Özbil, Piermaz'ın güçlü şutunu yakaladı ve Yusuf Demir 6 ortayla kaleciden kurtuldu. Topu fileye gönderin ve top puan alır. Kendisi ve ekibi için ikinci gol: 2-2.

Seansın geri kalanında başka gol olmadı ve mücadelem 2-2 berabere bitti. , Galatasaray: Jankater, Dubois, Metehan, Fiable, Kazımjan, Baran, Mata, Paes, Yusuf, Kerem, Gomis

Geçtiğimiz hafta Lig Bir Spor Toto'da Adanaspor ile 2-2 berabere kalan Göztepe, cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Manisa FC'yi evinde  1-0 mağlup etti. 31. dakikada Tjanic bir gol atarak Sarı Kızıl Ordu'nun kazanmasına yardımcı oldu. Bu sonuçla 21 puana sahip olan Göztepe, playofflara kalmayı umut ediyor. Manisa FK  24 sayı kaydetti.

17. dakikada Atenchi'nin kafa vuruşunu ortadan Yassin kaçırdı. Command'ın uçan şutunda top hafifçe oyun dışına çıkıyor Göztepe 31. dakikada  golü buldu. Göztepe'den Yasin'in penaltı atışında Kvasina seken topu  kaleye gönderdi ve top direğe sekti. Palmer bu kez golü kokladıktan sonra yine doğrudan gol yemedi. Merkezde, Tjanic bu kez dener ve sağ ayakla topu kornere gönderir: 1-0.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.