Gabri Veiga için Mücadele Eden Kulüpler Arasında City, United, Liverpool Var

Gabri Veiga için Mücadele Eden Kulüpler Arasında City, United, Liverpool Var

Gabri Veiga için Mücadele Eden Kulüpler Arasında City, United, Liverpool Var

 

Orta saha oyuncusunun 40 milyon Euro'luk sözleşmesi bulunuyor. Carlos Mouriño bu Perşembe günü Gabri Veiga'nın Celta'da bir son kullanma tarihi olduğunu açıkça belirtti . 30 Haziran'da orta saha oyuncusu (40 milyonluk maddenin ödenmesi üzerine) Vigo'dan ayrılacak.

Celta'nın genç kadrosuna sahip olmak istediğini bildiği kulüpler arasında Manchester City, Liverpool veya Manchester United gibi Premier'deki ilk takımlar ve Napoli gibi diğer takımlar var . Vigo'lu kulüp, İngiltere'nin kaderleri olabileceğini seziyor , ancak karar verecek olanın futbolcu olacağı açık. Oyunun adresi mega pari ile sizde kazanmaya başlayın.

Celta, 100. yılında şu anda en büyük ekonomik varlığı olan şeye sahip olmak isterdi, ancak bunun olmayacağı konusunda netler ve hizmetlerini devralan kulübün ilk sezonda Celta'ya devretmesini düşünmüyorlar . . Bu takımlardan herhangi biri şu anda Celta'da kazandıklarını on katına çıkarır ve en azından Vigo'dakilerin yapabileceği en iyi teklifi ikiye katlar.

Sezonun başından bu yana, farklı Avrupa kulüplerinden yetenek avcıları her hafta sonu , tek görevleri genç takım oyuncusunu canlı izlemek olan Balaídos locasında oturuyor.

Bu, onları Vigo'dan gelen kulüp aracılığıyla seçkinlere ulaşmanın daha kolay olduğuna ikna etmeyi içerir, böylece şartlar kimde olursa olsun, Avrupa futbolunun büyük okyanus gemilerine sıçrayabilirler.

Carlos Mouriño: "Gabri Veiga'yı satmak istemiyoruz ama onu alacaklar"

Carlos Mouriño, bu Perşembe günü, bir buçuk saatten fazla bir süre boyunca, çok olumlu değer verdiği ve yakın gelecekte gelecek birçok etkinlikle birlikte kulübün Yüzüncü Yıldönümü'ne beş ay uzaklıktaki Celtic haberlerini inceledi.

Başkan, Gabri Veiga'nın 30 Haziran'dan sonra devam edeceği konusunda yanlış beklentiler yaratmak istemedi: " Hiçbir koşulda satmak istemiyoruz ama bizden alacaklar. Tekliflerin bir kısmını biliyoruz, alırdık. diğer takımların ödediğini ödeyebilecek kapasiteye sahip değil. Gabri'nin bir Kelt hissi var ve kapılar her zaman açık olacak ama bu tamamen ona bağlı olacak ve ona sundukları karşı konulamaz. Nereye gitmek istediğine o karar verecek ama o kulüp verecek Maddeyi ödemek zorunda, hayranlarımız bu konuda net olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.