Füsun Önal soyundu! Füsun Önal kimdir?

Füsun Önal soyundu! Füsun Önal kimdir?

68 yaşındaki ünlü sanatçı Füsun Önal soyundu. Füsun Önal fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Füsun Önal'ın olay yaratacak fotoğrafları magazin dünyasında şok etkisi yarattı.

68 yaşındaki ünlü sanatçı Füsun Önal, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden olay yaratacak pozlarını yayınladı. 68 yaşındaki ünlü sanatçı Füsun Önal’ın Instagram hesabında soyunduğu fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü. 68 yaşındaki ünlü sanatçı Füsun Önal, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

"AYNI AYNADA AYNI POZ"

Önal, Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafa, "Hala YAZ :) Gecen yaz ayni aynada ayni pozu vermistim. Bu da 2015 versiyonu :) Yaz mevsimine asigimmm♥ Mart ayinda dogmusum ama kış'i sev-mi-yo-rummm! Arada yagmur yagsa, doga yikansa, barajlar dolsa ama soguk olmasa.. Hep Yaz olsa... Soguktan kardan kıştan hiic hoslanmıyorummm! Yasasin YAZ" notunu düştü.

Füsun Önal Kimdir?

11 Mart 1947 tarihinde Ev Hanımı bir anne ve Asker bir babanın tek kızı olarak Kadıköy’de dünyaya geldi. 11 yıl klasik piyano dersleri ve 2 yıl şan dersleri aldı. Öğrencilik yılları Ankara’da geçti. TED Ankara Koleji’nden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Filoloji bölümündeki İng.Dil.Ed. öğrenimini yarım bıraktı ve Erol Pekcan Caz Orkestrasında caz şarkıları söyleyerek şarkıcılık kariyerine başladı.

Yurt dışında Avustralya’dan İngiltere’ye, İtalya’dan Kazakistan’a, İsviçre’den Kırgızistan’a kadar pek çok ülkede konserler verdi.Çektiği doğa fotoğraflarıyla pek çok sergi açtı. Başta Dormen Tiyatrosu olmak üzere, birçok özel tiyatroda sayısız tiyatro oyununda sayısız temsiller verdi. Sesi ve sahne performansı ile 1970’li ve 1980’li yılların önde gelen kadın pop şarkıcıları arasında yer alan Füsun Önal, çılgın sahne giysileri, dans grubu, özel orkestrası, kendine özgü showlarıyla, her zaman sahnelerin ve televizyonların aranılan ismi oldu. 1980’li yıllarda Türkiye’de, solo konserler veren ilk kadın şarkıcı olarve İngilizce şarkılardan oluşan solo konserlerinde sahnede giyinip soyundu. Günümüzde, “coverları” yapılan, reklam filmlerinde kullanılan “Senden Başka“, “Oh Olsun“, “Ah Nerede” şarkıları ve “Alo Ben Füsun” adlı uzunçaları ile dört Altın Plak ve bir Altın Kelebek ödülleri başta olmak üzere pek çok ödülün sahibi oldu. Yayımlanmış 20 kitabı vardır. Evita müzikalinde Zuhal Olcay ile dönüşümlü oynadı. Ülker sponsorluğunda sayısı üçyüzü aşan okulda müzikli söyleşiler düzenledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.