Ford Otosan ailesine yeni üye; Gerçek Oto…

Ford Otosan ailesine yeni üye; Gerçek Oto…

Ford Otosan’ın 75. yetkili satıcısı Gerçek Oto düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kağıthane Belediye Başkanı Fazıl Kılıç, Ford Otosan Genel Müdürü Michael Flewitt ve Genel Müdür Baş Yardımcısı Ufuk Güçlü’nün de aralarında bulunduğu bir davetli gurubunun katıldığı törende konuşan Gerçek Oto Yönetim Kurulu Başkanı  Sefer Sucu, “30 yıl önce başlayan ticaret hayatımızda Gerçek Otomobilcilik olarak Sektörümüzün tüm gelişmelerini yakından takip ederek yaptığımız yatırımlar, yarattığımız istihdam ve ürettiğimiz katma değerler ile sektörümüzün sahadaki en önemli oyuncularından biri olduk.” dedi.

Ulaşılan noktaları hiçbir zaman yeterli görmediklerini ve daha iyisini yaratma düşüncesiyle ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve istihdam yaratmak heyecanını yitirmediklerini söyleyen Sucu, “Bugün, 300 kişilik istihdamı ,20.000 m2 yi bulan tesisleriyle Gerçek Otomobilcilik olarak sahanın en önemli oyuncularından biriyiz. Gerçek Otomobilcilik olarak Seyrantepe’de yapacağımız 65.000m2 lik yatırımların öncesinde burada açılışını yaptığımız showroomumuz yeni dönemin ilk adımıdır.” dedi.

Törende daha sonra söz alan Ufuk Güçlü, ülke olarak umut verici ancak kolay olmayan bir dönemden geçildiğini hatırlarak, “İki önemli seçimin yapılacağı bir sürece girmiş bulunuyoruz. Bu süreçte, ekonomideki mevcut istikrarı korumak önemli. Bu sürecin hem siyasal hemde ekonomik olarak ülkemiz ve otomotiv sektörü açısından en az sıkıntı ile atlatılmasını bekliyoruz.” dedi.
 
Otomotiv sektörünün düşük tempoyla başladığı 2007 yılının ilk dört ayında, yüzde 30 daraldığını söyleyen Güçlü, “Ford Otosan olarak, son 5 yılda olduğu gibi, yine pazar payımızı artırdığımızı ve sektör liderliğimizi devam ettirdiğimizi görüyoruz. 2007 yılı sonunda hedefimiz yüzde 17’lik pazar payı ile pazar liderliğimizi sürdürmek ve 285 binlik üretim adedine ulaşmaktır.” dedi.

Ford Otosan’ın geçtiğimiz dönemde elde ettiği başarıların ve hedeflerine yön veren en önemli etkenlerin her geçen gün yenilenen ve ödüller alan geniş ürün yelpazesi olduğunu söyleyen Güçlü, “Transit modelimiz, Avrupa’da “yılın ticari aracı” seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca geçen sene otomobil dalında da “yılın en iyi otomobili” ünvanını alarak bu başarıyı pekiştirdik. 2006 yılındaki diğer önemli bir başarımız da, tüm Ford üretim merkezleri arasında, Ford Otosan’ın Gölcük fabrikasının “en iyi araç üretim tesisi” ve Eskişehir Motor fabrikasının ise “ en iyi motor üretim merkezi” seçilmesidir. Bunlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bu gururumuz, başarılarımızı daha da artıracak olan ve bugün burada açılışını yaptığımız bu tesis ile daha da pekişmektedir.” dedi.

Bugün ulaşılan noktada en büyük katkı hiç kuşkusuz bayilerimizindir diyen Ufuk Güçlü, “Bayilerimiz, her zaman bizler için birer ticari ortak olmaktan çok daha fazlasını ifade etmiştir. Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerimiz Ford Otosan markasını başarıyla temsil ederken, kendi güçleriyle bize de güç katıyorlar. İstanbul ilinde, uzun senelerdir otomotiv sektörü içinde olan, tanınan ve güvenilir bir marka olan  Gerçek Otomobilcilik, bugün burada açılışını yaptığımız yeni showroomları ile güçlü konumlarını pekiştirmektedirler. Tüketicilerimize her noktada kaliteli ve memnun edici hizmet vererek onlara daha da yakınlaşmak hedeflerimiz arasında olmalıdır. Bu mükemmel tesisin Sucu Ailesine ve  tüm Gerçek Oto çalışanlarına, Ford Otosan teşkilatına ve tüm Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.  

Açılışı yapılan showroomda geçici olarak hizmet verecek Gerçek Oto, 2008 yılı içerisinde Seyrantepe’deki satış ve servis hizmeti sunacak tesislerine geçecek.
 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.