Feyza Civelek Nişantaşı’nda 21 kilo vermiş haliyle görüntülendi!

Feyza Civelek Nişantaşı’nda 21 kilo vermiş haliyle görüntülendi!

Bir dönemin fenomen dizisi 'Adını Feriha Koydum'da yer alan Feyza Civelek, Nişantaşı’nda kısa sürede 21 kilo vermiş haliyle görüntülendi.

Nişantaşı’nda bir kafeden kahve aldıktan sonra basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Feyza Civelek, "1,5 ayda 21 kilo verdim. 58 kiloyum, şu an kilomdan memnunum" dedi.

“İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIR”

26 yaşındaki oyuncu, "İstemek başarmanın yarısıdır. Mide ameliyatı geçirmedim, sporla zayıfladım. 58 kiloyum. Görenler başta tanıyamıyor, sonra bakan bir daha bakıyor. Ondan da gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

İleride herhangi bir proje için kilo alabileceğini belirten Civelek, zayıfladıktan sonra daha çok proje teklifi geldiğini söyledi.

feyza-civelek-nisantasi-nda-21-kilo-vermis-haliyle-goruntulendi1.jpg

“İLERİDE PROJE İÇİN KİLO ALABİLİRİM”

Genç oyuncu, "İleriki zamanlarda proje için tekrar kilo alabilirim ama şu an düşünmüyorum. Ülkede malesef kilolu kadına fazla başrol vermiyorlar. Çünkü görsellik çok önemli tabii proje teklifleri de çoğaldı, kilo verdiğimden dolayı önüm açıldı" dedi.

Oyunculuğa 'Acemi Cadı' ile başlayan Feyza Civelek; 'Sihirli Annem', 'Kavak Yelleri', 'Adını Feriha Koydum', 'Güllerin Savaşı' gibi dizilerde rol almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.