Feriköyspor'dan kötü başlangıç

Feriköyspor'dan kötü başlangıç

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubun iddialı takımlarından Feriköyspor ile Küçükköyspor seyircisiz maçta karşı karşıya geldiler. Genç rakibine karşı sahada daha üstün olan Küçükköyspor mücadeleyi 3-0 kazanarak sezona 3 puanla başladı.

 İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubun iddialı takımlarından Feriköyspor ile Küçükköyspor seyircisiz maçta karşı karşıya geldiler. Genç rakibine karşı sahada daha üstün olan Küçükköyspor mücadeleyi 3-0 kazanarak sezona 3 puanla başladı.


Süper Lig hakemlerinden Süleyman Abay, Erdem Bayık ve Gökmen Olgaç'ın yönettiği mücadele yoğun güvenlik önlemleri altında Sultanbeyli 75.Yıl Stadında başladı. İki takımda seyircisinden yoksun çıktığı mücadeleye hızlı başladılar. 

Genç kadro ile lige başlayan Şaban Acar yönetimindeki Feriköyspor ilk dakikalarda daha çok topa sahip olmak istesede tecrübeli Küçükköyspor takımı etkili ataklarla pozisyona girmeye başladı, 9.dakikada Ozan Küçükköyspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda Küçükköyspor oyunun hakimi gibi görünsede Şişli temsilcisi Feriköyspor net gol pozisyonları yakalayıp sonuç alamadı. Gaziosmanpaşa temsilcisi Küçükköyspor 33.dakikada gelişen organize atağında farkı arttırdı. Sağdan Sercan'ın ortasına son dokunan Barış topu Feriköy filelerine yollayarak takımını 2-0 öne geçirdi. ilk yarı Küçükköy'ün üstünlüğü ile geçildi.


İkinci yarıya farkı azaltmak isteyen Kırmızı Beyazlı Feriköyspor etkili ataklarla Küçükköyspor kalesine gitsede son vuruşlarda etkili olamadı, skor avantajını elinde bulunduran Küçükköyspor 85.dakikada günün başarılı ismi ve kaptanı Uğur'un golü ile maçın skorunu 3-0 yaptı. 3 dakikalık uzatma dakikalarında skor değişmeyince Küçükköyspor 3 puanın sahibi olarak ilk haftadan liderlik koltuğunun sahibi oldu.



STAT : Sultanbeyli 75. Yıl
HAKEMLER: Süleyman Abay - Erdem Bayık - Gökmen Olgaç
SAHA KOMSERİ : Feridun Koçak
FERİKÖYSPOR : Burak, Ebubekir, Hüseyin, Harun, Ulaş, Behçet, Ümit Batuhan, Rasim, Selman, Elvan
YEDEKLER : Ademcan, Cihan, Serhat, Mert, Hasan, Yusuf, Mahsum
TEKNİK SORUMLU : 
Şaban Acar
KÜÇÜKKÖYSPOR:
 Mustafa, Sercan, Gökay, Serhat, Ömer, Sinan, İsmail, Sercan, Mehmet, Uğur, Barış
YEDEKLER : Polat, Tolga, Erkan, Bayram, Mert, Erdem, Kadir
TEKNİK SORUMLU : Ergün Gelen
KIRMIZI KARTLAR : Dk.70 2.Sarıdan Harun (Feriköy) - Dk.88 Ömer (Küçükköyspor)
GOLLER: Dk.9 Ozan, Dk.33 Barış, Dk.85 Uğur - Küçükköy


































Haber-Foto : Murat Nazik


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.