Feriköyspor'a darbe

Feriköyspor'a darbe

Süper Amatör Lig 5. Grup derbisi olan Alemdağ Spor & Feriköy Spor karşılaşmasında gülen taraf Alemdağ Spor oldu 1-2

Feriköy Spor'un kendi sahasında başlayan mücadele güzel bir havada oynansa da maçın ilk düdüğüyle birlikte her iki takımda 3 puan almak için adeta meydan savaşına tutuldular. Feriköy Spor etkili ataklarıyla Alemdağ Kalesinde pozisyona girmek isterse de Alemdağ Spor defans derinliğinde neredeyse tüm atakları eritmeyi başardı. İlk yarıda Feriköy Spor birkaç rahat pozisyonu gole çeviremeyince Alemdağ Spor deplasman stresini atarak topun hakimi olmaya başladı ve ilk yarının sonlarına doğru bulduğu bir frikik sonrasında geri dönen topu kaptan Sedat Geçer ile ağlara gönderinde Alemdağ Spor ilk yarıyı 0-1 önde kapattı.


Maçın ikinci yarısında her iki takımda ayağa paslar ile kanatları kullanarak ataklarını sıklaştırsa da Alemdağ Spor ( golü aşağıda görebilirsiniz ) harika bir frikik ile ağlara göndererek 0-2 öne geçmeyi başardı. Açıkçası böyle frikikler bırakın Süper Lig'i, Şampiyonlar Liginde bile zor oluyor...


Deplasmanda 0-2 öne geçmenin rahatlığıyla kısmen defansa çekilen Alemdağ Spor kontra ataklar ile rakip kalede gol arayışını sürdürse de Feriköy Spor İshak Sarıhan'ın golüyle maçı 1-2 ye taşıdı. Ancak maçta başka gol sesi yükselmeyince Alemdağ gurp liderinden altın değerinde 3 puan alarak zirve yarışındaki etkili ve tehlikeleri adaylardan biri olduğunu kanıtlamış oldu. 


Feriköy Spor cephesindeyse önümüzdeki günlerde her ne kadar puan avantajı olsa da grup ikincisi ve önemli takımlardan Çengelköy Spor ile deplasmanda maçlarını olduğunu unutmamak lazım. Grubun kaderini belirleyecek olan o maç sonrasında gruptaki işler belkide çok kızışabilir. 


Her bir puanın altın değerinde olduğu ölüm grubunda her takıma başarılar dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.