Feriköyspor 7-1'lik skorla grubu lider bitirdi

Feriköyspor 7-1'lik skorla grubu lider bitirdi

İstanbul Amatör Süper Lig 5.Grup lideri Feriköyspor ile ligde kalmayı garantileyen Gürpınarspor Feriköy Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bestami Uyumaz, Aşkın Şahin ve Ömer Kibiroğlu'nun yönettiği maçı grup lideri Feriköyspor 7-1'lik skorla kazandı.

   Metin Uzun'un istifasının ardından gerçekleşen ilk maçta Feriköyspor Gürpınarspor'u 7-1'lik skorla geride bıraktı. Kırmızı beyazlı takımın coşkulu taraftarı maç başlamadan önce eğlenceli tezahüratlarla takıma destek verdi.

   Karşılaşmanın 8.dakikasında Feriköyspor'un kalecisi İbrahim Saflı kaleden kaleye attığı golle skoru 1-0 yaptı. Bu golle yaşanan sevincin ardından 12.dakikada Onur Kurt topu Gürpınarspor'un kalesine gönderdi ve skoru 2-0 yaparak tribünleri coşturdu. Hemen ardından İsmail'in attığı golle Şişli temsilcisi skoru 3-0'a yükseltti. Feriköyspor'un gol sevinci İsmail Kaya'nın attığı golle devam etti. Skor 4-0 oldu. Maçın 18.dakikasında Gürpınarspor genç ve yetenekli oyuncusu Abdulkadir Soylu ile golü buldu. Skorun 4-1 olmasıyla hareketlenen maçta iki takımda oyunculuklarda üst düzey performanslar sergileyerek alkış aldı. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

   Maçın ikinci yarısı Feriköyspor'un üstünlüğüyle başladı. İkinci yarının ilk başlarında sessizlik hakim olsa da Feriköyspor Orçun Güzeldereli ve altyapının genç ve yetenekli isimleri Robin Mirzahanyan ve Selman Eser skoru 7-1 yaptı. İddiası olmayan maçta iki takımda son derece iyi oyun sergileyerek hakemin çaldığı bitiş düdüğüyle sahadan ayrıldılar.

 

Haber ve fotoğraf: Elif Soykan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.