Fenerbahçe’ye Pelkas Müjdesi!

Fenerbahçe’ye Pelkas Müjdesi!

Performansıyla Fenerbahçe taraftarlarının sevgilisi olan Dimitris Pelkas hakkında sevindiren bir haber geldi.

İmajbet kullanıcılarının da yakından tanıdığı başarılı oyuncu Yunanistan Milli Takımı kampında sakatlık geçirmişti. İyileşen yıldız futbolcunun Gürcistan maçında sahaya çıkacağı da kaydedildi. İmajbet giriş yapan bahis kullanıcılarının da Yunanistan ile Gürcistan arasında oynanacak olan maçta yıldız oyuncuyu takip etme şansı bulunuyor. Antrenmanda sakatlanan yıldız oyuncunun iyileşme dönemine gireceği ve kısa bir süre içerisinde yeniden forma giymeye de hazır olacağı da gelen haberler arasında bulunuyor. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçe formasını giymeye de hazır hale gelecek olan yıldız oyuncuya dair sevindiren gelişmeler Fenerbahçe camiasını da yakından ilgilendiriyor.

Dimitris Pelkas İyi Gelişmelerle Döndü

Yunan basını tarafından yapılan haberlere göre Honduras ve İspanya maçlarını sakatlığı nedeniyle kaçıran Dimitris Pelkas; İmajbet üyelik işlemlerini gerçekleştiren kullanıcılarını da üzmüştü. Ancak Fenerbahçeli oyuncunun Çarşamba günü 21.45’te oynanacak olan 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Grubu’nda oynayacağı Gürcistan maçında da sahada yer alacağı ifade ediliyor.

Yunanistan Milli Takımı Teknik Direktörü John Vant Schip’in başarılı oyuncuyu ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı da ifade etti. Son antrenmanda da sahada olan Pelkas’ın sakatlığını tamamen atlattığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Yunanistan Milli Takımı’nda 18 kez şans bulan Pelkas; sezon başında da Fenerbahçe’ye PAOK’tan transfer edilen bir isim olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.