Fenerbahçe'ye Danimarkalı sol bek Nikolas Langberg Dyhr teklif edildi

Fenerbahçe'ye Danimarkalı sol bek Nikolas Langberg Dyhr teklif edildi

Danimarka tarafı Midtjylland'da forma giyen Nicholas Dyer, kulüple olan sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor. 21 yaşında ve dış yardım kotasına dahil olmayacak.

 

Danimarka tarafı Midtjylland'da forma giyen Nicholas Dyer, kulüple olan sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor. 21 yaşında ve dış yardım kotasına dahil olmayacak.

Kulübün 1,5 milyon avroluk genç sol bekinin baş antrenörle temasa geçeceği söyleniyor. Danimarka U21 takımında 5 kez forma giyen Nicolas Dale, Danimarka milli takımının tüm alt kategorilerinde onlarca kez forma giyen bir isim.

anlaşma sağlanırsa ve mali durum uygunsa Danimarkalı sol bek ile sözleşme imzalamayı planlıyor. Kaynak ayrıca teknik direktör Gabriel Jesus'un sezonun geri kalanında sol bekte sayısal bir sorun yaşamamak için transferi onayladığını iddia ediyor.

Fenerbahçe'de Ferdi, Lincoln ve Alioski'nin hepsi sol albibet bek pozisyonunda oynamasına rağmen, Alioski sağ bekteki tek isimdi.

Katar 2022 Dünya Kupası için Atilla Vehbi tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Antalya Spor Futbol Menajeri Nuri Shaheen, "Hem gol anlamında hem de bireysel olarak en sorunlu sezonumuz oldu. Bu sorun beklenenden uzun sürdü ama 6 haftalık mağlubiyetlerin ardından 3'te 3 sonuç alarak iyi anlaştık.İnşallah Beşiktaş'ta da oynarız."

"Panik Yapmayın

Shaheen, altı hafta üst üste puan kaybettikten sonra gözünün korkmadığını vurguladı: "Geçen sefer aldığımız puanlardan  dolayı beklentilerin farklı olduğunu biliyorum. Korku değil ama uzun süre kaybetmeyince ve ardından 6 haftalık döneme girince albibet giriş insan kendini ve oyununu sorguluyor.Panik durumları yok. Oyunumuza ve takımımıza inanıyoruz. Korksak ve her şeyi değiştirsek kim bilir sonuç alamazdık. Yaptığımızın doğru olduğunu ve kişisel hataları en aza indirmek gerektiğini konuştuk.

"Galatasaray maçına çok üzüldüm"

Nuri Şahin, takımın durumunu çok kötü görmediğini vurgulayarak, "Kötü bir durumda çok fazla bireysel hata yaptık. Üst üste binmeler puan ve puan olarak geriye gitmemize neden oldu. Ligde Galatasaray ile oynadığımız maç çok iyiydi. Benim için en üzücü olan, iyi oynadığımız ve iyi hazırlandığımız bir maçtı.Performans açısından ise en çok taktiksel olarak sorumlu olduğumuz maçlardan biriydi. Penaltıyı biz atsaydık çok farklı bir ihtimal olabilirdi. "Bu oyun beni çok üzdü" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.