Fenerbahçe’nin stadının ismi ‘Atatürk Stadyumu’ oluyor

Fenerbahçe’nin stadının ismi ‘Atatürk Stadyumu’ oluyor

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleks Ülker Stadyumu'nun adının Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesine karar verdi.

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleks Ülker Stadyumu'nun adının Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesine karar verdi. 1907 yılında Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Ülker Spor ve Meclis Salonu'nda derneğin 30. kuruluş yıldönümü kutlamalarında yaptığı konuşmada, spor kompleksi Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nun 0. Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu olarak adlandırılmasını istemiştir. Cumhuriyet. Talep, üyelerden alkışlarla desteklendi.

Bu talebi tamamen destekliyoruz.

Peraja'nın sözlerinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teklifi olumlu gördüğünü belirterek, "Talebi sonuna kadar destekledik. Ne gerekiyorsa yapılacaktır" açıklamasını yaptı. Sarı-Lacivertli Kulüp Başkanı şunları söyledi: “Fenerbahçe Derneği'nin 1907'de betitbet başkanı olan Rıfat Perahya çok önemli bir noktaya değindi. Yıllar içinde Yüksek Şura toplantılarında zaman zaman bundan bahsedilmiştir.

29 Ekim 2023 Değişiklikler mümkün

Milletvekillerinden stadımızın adının Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu olması gerektiğine dair mektuplar almaya başladık. Mevzuata göre, stadın adı yürütmenin takdirine bağlı olarak değiştirilecek, ancak topluluğun çoğunluğu tarafından karar verilmesi gerekiyor. Bu özlemi toplumun bir gereği haline getirin ve gereğini yapın. 100 yılın en büyük görevi olarak bir kenara koyduk. Yol boyunca istekleri destekliyoruz. Kim bilir, 100. yıl dönümü olan 29 Ekim 2023'e kadar gerçekleştirelim.

Galatasaray, 12 Ekim Eski milli takım ve  eski teknik direktör Fatih Trim'in annesi Nuriye Terim, çeşitli rahatsızlıklarla özel hastaneye kaldırıldı. Bugün hayatını betitbet giriş kaybeden Nuriye Terim'in tedavisi sürüyor. Bu acı haberi alan deneyimli teknisyenler, Adana yolculuğuna başladı. Fatih Terim'in babası Talat Terim, 6 Şubat 2019 tarihinde 95 yaşında vefat etti. Berna Gözbaşı, başkanlığını 10 Aralık'ta büyük genel kurulu yapılacak Kayserispor'a devredecek. Yapılan istişarelerin ardından Ali Çamlı'nın cumhurbaşkanı adayı olmasına karar verildi. Meclise tek kademe girecek olan Çamlı, görevdeki başkan Berna Gözbaşı'na övgüde bulundu.

Ali Çamlı atanma nedenini şöyle açıklıyor: “Berna'nın başkanı inşallah devam eder. Kadın başkanın  olması Kayserispor'un başından beri şehrimize ve takımımıza değer katmıştır. Ancak şimdi Berner, sahip olduğu her şeyi yok etmeye cesaret ediyor çünkü başkanın tepeye emanet ettiği işi yürütmek için benzersiz bir yapıya sahip. Kooperasyonunda bir sorun olabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.