Fenerbahçe'den 100 kız öğrenciye burs!

Fenerbahçe'den 100 kız öğrenciye burs!

Kaptan Altay Bayındır, başlatılan burs kampanyasıyla ilgili olarak şunları söylemiş oldu:

Kaptan Altay Bayındır, başlatılan burs kampanyasıyla ilgili olarak şunları söylemiş oldu: Futbol ekibi olarak başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ümüze ve tüm öğrencilerimize saygıyla, içtenlikle bir proje yapmak istedik ve bu projeye katılmak aklımıza geldi. Çocuklarımıza ‘İyi ki Fenerbahçe var’ dedirtmek fazlaca güzel bir duygu. Onların her daim yanlarında olduğumuzu canı gönülden hissetmelerini, bunu bilmelerini istedik. Öğretmenler Günü ülkemizdeki en önemli günlerden biridir.

Hope hayranları, Jorge Jesus ve öğrencileri tarafından başlatılan anlamlı etkinliklere de destek olabilecek. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe ile birlikte parıldasın güçlü kadınların yetişmesine katkı sağlamak sowinbet için Anadolu'nun yüz kızından binlercesi, milyonları bizde olsun diye bağışta bulunabilirsiniz. Etkinliğe katılmak isteyenler tüm operatörlerden CUMHURİYET yazıp 4622 yazıp 10 TL bağış yapabilirler.

Tehlikeli bir transfer operasyonu başlatan ve ocak ayında çok önemli takviyelerle kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray'da sıcak para deposu da deşifre oldu. Sarı-Kırmızılılar, kiralık olarak aldığı futbolcuların yurt dışına satışından önemli bir gelir elde etmeyi umuyor.

Bu oyuncuların başında Mostafa Mohamed geliyor. Fransız kulübü Nantes'e 250 bin Euro'ya kiralanan 24 yaşındaki Mısırlı golcünün 5 milyon 750 bin Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Mohamed, Fransız ekibinin ilk 11'inin ayrılmaz bir parçası, bonservis sowinbet giriş bedelinin Ocak ayında ödenmesi gerekiyor ve oyuncunun tanığı Nantes'e transfer olacak. Para Mohamed'den gelecek ve transfer sürecini kulüp için çok daha kolaylaştıracak gibi görünüyor. Kiralık diğer bir oyuncu Olimpiu Morutan, Serie B'de Pisa için oynuyor.

Pisa Serie A'ya geçerse, Morutan'ın 5.5 milyon €'luk transfer ücretini almaları gerekiyor. Şu anda ortada sadece takım var. Öte yandan Rumen futbolcudan çok memnunlar ve Galatasaray'a 3 milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlar. 23 yaşındaki oyuncu 11 lig maçında 4 gol 3 asist kaydetti. Al Ittihad Kalba'ya kiralanan Alexandru Cicaldau, Morutan gibi 3-3.5 milyon avroya satılabilir. 25 yaşındaki oyuncu, BAE Ligi'nde düzenli olarak forma giymeye çalıştı, 10 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti ve kısa sürede ilk 11'de yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.