Fenerbahçe'de Valencia 9 takımdan fazla gol attı

Fenerbahçe'de Valencia 9 takımdan fazla gol attı

Sarı-Lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2023'e kadar devam eden 33 yaşındaki oyuncu ise çıktığı 90 maçta 41 gol atıp 14 asist yaptı

Sarı-Lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2023'e kadar devam eden 33 yaşındaki oyuncu ise çıktığı 90 maçta 41 gol atıp 14 asist yaptı. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enna Valencia teknik direktörü Gonzalo Vargas, yıldız oyuncu sözleşmesiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Gelecekleri ile ilgili sonuçları Dünya Kupası'ndan sonra vereceklerini söyledi. Vargas Ekvador medyasına şunları söyledi: "Enna %100 Dünya Kupası'na odaklanmış durumda. Şu anda sadece bir milli takımı düşünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra elimizdeki bordobet farklı seçenekleri analiz edeceğiz. En iyi sonuçları sağlayacağız. Vargas, Fenerbahçe'ye 2 yıllık yeni sözleşme teklif etmek için organize eden Valencia'nın sarı-lacivertli takımında çok mutlu olduğunu da belirterek, "Enna Türkiye'de çok mutlu, önceliği Fenerbahçe'de."

5 Dünya Kupası maçında 5 gol

Valencia'nın Ekvador'a attığı 2 golün üzerine Vargas, "2 Dünya Kupası'nda 5 maçta 5 gol. Dünya Kupası'ndan daha ciddi bir şey var mı? Bence yok" dedi. Kulüpler Federasyonu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme ilişkin büyük açıklamalarda bulundu. Türk futbolundaki hakem sorununa ilişkin de Koch, "Son 10 yılda  en çok sakatlanan kulüp başkanı olarak bunun uzun süredir devam eden bir sorun olduğunu söylemek isterim. Takımda etkisi giderek artıyor" dedi. 20 yaşında Sorun şu ki Türkiye şampiyonluğu sahada kazanılmıyor ve yurt dışında görüntü bordobet giriş oluşmuş. Kulüpler hakemlik konusunda sabırlı olmalı. "Her kötü kulüpte ilerleme kaydedemeyeceğiz, 2-3 haftada bir 'telaşa kapılmayın'" dedi.

Önerilen çözüme değinen Ali Koç, "Şu anda 22-23 hakemimiz var ve 29 hakeme ihtiyacımız var. Eksik olan 6  yabancı hakemin elenmesi istendi. TFF'nin VAR tarafında da bunu uygulamaya çalışıyor olması olumlu bir adım. Kulüp olarak tavsiyelerimizi yabancı hakemlere ileteceğiz. Geçen sene Fenerbahçe olarak çok şey söyledik. Sınavlar neden iptal edildi, hakimler sadıksa...Yeni TFF sınavları geri getirdi, yenilerini koydu. Meyve vermesi zaman alır. Yapay zeka 3 jüri önerdi ve 1 tanesi seçildi. Artık yapay zekanın tek yargıç olduğu söyleniyor. Kulüp Başkanı Koç, Merkez Yargı Kurulu'na (AYK) yaptığı açıklamada, "TFF iyi niyetle bir şeyler uygulamaya çalışıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.