Fenerbahçe yönetimi, Arda Güle'den şüphelenen

Fenerbahçe yönetimi, Arda Güle'den şüphelenen

Gençler birliği ile antrenman fonunun miktarı konusunda anlaşmaya vardı.

Gençler birliği ile antrenman fonunun miktarı konusunda anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli kulüp,  PTT 1. Lig'de kötü günler geçiren Lemos, Melih Bostan, Çağtay Kurukalıp, Yiğit gibi Türk futbolunun köklü kulüplerinin yanı sıra 17 yaşındaki yıldız talip için Başkent'e 2,5 milyon Euro ödeyecek. Efe Demir ve Nazım. Sangare olarak takviye olarak 5 oyuncu gönderecek. Yönetimin tek büyük görevi Arda Güler ile oturup benim görev sürem sonunda sona eren sözleşmesini en az 5 yıl uzatmak.

Fenerbahçe Altay Alarmı

İspanyol  Rayo Vallecano maçında tekrarlayan bel ağrısı nedeniyle tedaviye alınan kaptan Artay Bainder için teknik ekip alarma geçti. Göreve başladığımdan beri milli kaleci bir iki Avrupa Ligi ve Çin Süper Ligi maçı kaçırdı, tedavi için İstanbul'a bırakıldı babilbet ve Antalya'daki 5 günlük kampa getirilmedi. Bu arada Altay Bayındır hakkında düzenli olarak rapor alan teknik direktör Jorge Jesus, Trabzonspor'un bir sonraki maçı öncesinde sağlık ekibinin sağladığı özel program kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Portekizli teknik direktör, bu oyuncunun bir an önce takıma katılarak aradaki farkı kapatmasını umut ederken, hafta içi Süper Lig deplasmanına kaptanına 11 oyuncuyla başlamayı planlıyor. .

Ferdi'nin talipleri çok

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Ferdi Kartoğlu için Serie A devleri Milan ve Napoli kapıştı. A Milli Takım'a göz kulak olmak isteyen iki kulüp devre arası transfer döneminde yönetimin kapısını çaldı.Sarı Derin Mavili kulüp ile sözleşmesi 2026 sezonu sonuna kadar uzatıldı.

Antrenör Jorge Jesus'un Palyaçosu Cadıoğlu'nun transfer babilbet giriş nitelikleri için ancak astronomik meblağlar takas edebileceği anlaşılırken, Ferdi'nin sadece bir takımın başarısına odaklandığı ve iki takımda olmayı umduğu söyleniyor. Hepsi büyük başarılar elde etti. Koyu sarı-lacivertli formalar Superliga'da ve Avrupa'da kullanılıyor. Cenk Tosun, Beşiktaş Premier Lig'e Antalya kampında verilen arayı  sürdürürken  dün A Spor'a açıklamalarda bulundu. Tosun, "Şenol Hanım neler yapabileceğimi biliyordu" dedi. Ben de değişmedim, ben hala aynı sakatlıktan yeni dönen Cenk'im. Ayrıca birkaç kez Valérien Ismael ile çalıştım ve üniforma giymek istediğimi ama bunun öğretmenin kararı olduğunu söyledim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.