Fenerbahçe, Kadıköy'de Giresunspor'u 2-1 Mağlup Etti

Fenerbahçe, Kadıköy'de Giresunspor'u 2-1 Mağlup Etti

Fenerbahçe, Kadıköy'de Giresunspor'u 2-1 mağlup etmesine rağmen Dünya Kupası'nda Galatasaray'ın iki puan önünde lider durumda.

Fenerbahçe, Kadıköy'de Giresunspor'u 2-1 mağlup etmesine rağmen Dünya Kupası'nda Galatasaray'ın iki puan önünde lider durumda. Sarı-lacivertliler yeni transferlerde üstünlüğü ele alırken, bazı isimler de beklenen katkıları yapamadı. İsa'nın yönetiminde 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe, 29 ve 29 puan topladı.İsa'nın yönetimi altında Batı Süper Ligi'nde iyi bir performans sergiledi ve şu anda Premier Lig'in lideri.

Pedro'dan İtalya'dan şok iddia

Görev süremin başında beklenen João Pedro da beklentileri karşılamadı. İtalyan medyası, Fenerbahçe'de kendisini nelerin beklediğini aronbet söyleyemeyen Joao Pedro ile ilgili son dakika haberi verdi. Torino Spor ve okuyucularının bugün paylaştığı haberlere göre Torino, Fenerbahçe'nin golcüsü Joao Pedro'yu verilen süre içinde transfer edebilir.

İtalyanların gözünde Torino, Pedro'yu övmek istiyor. Fenerbahçe liderinin, Sampdoria'nın imzalamak istediği bir forveti de kabul edebileceği söyleniyor. Fenerbahçe'de Pedro'yu 5 milyon euro + 1.5 milyon euro ikramiye karşılığında transfer eden İtalyan ekibine kiralık transfer talimatı verdi. 21 Temmuz'da Sarı Derin Mavi Kulüp, João Pedro'nun transferini açıkladı, son 4 aya rağmen hala bir etki yaratmadı. Pedro'nun en az 5.5 milyon € ödeyeceği açıklandı ve Fenerbahçe, Pedro ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi (BCL) CEO'su Patrick Comninos, Basket Europe'a açıklamalarda bulundu. Comninos açıkladı: Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA)  ve BŞL'ye üç yıl önce katılan Amerikalı sponsorlar adına BŞL'nin konumundan aronbet giriş memnunuz. Bence BCL, bu oyunlara her zaman rehberlik eden üç değere bağlı kalmaya devam ediyor. İlk olarak bu yıl 16 farklı ülkeden 32 takımın katıldığı Avrupa çapında bir turnuva düzenledik. İkincisi, spor standartlarına ve ulusal şampiyonalara saygı duyuyoruz. Üçüncüsü, tartışmalı bir konu olmaya devam eden Avrupa kulüp rekabeti için beklentileri geliştirmeye devam etmek istiyoruz. Bunun da ötesinde, teslim süresi dolduğunda düzenlediğimiz Dört Büyükler organizasyonumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. BCL Final Four, katılan dört takımdan herhangi birinin katılımına bakılmaksızın ilk kez 2022'de tarafsız sahalarda oynanacak. Bu bizim için büyük bir adım çünkü başlangıçta yerel bir seyirciye ihtiyacımız vardı ama şimdi bir sonraki adımı atmaya ve tarafsız şehirlerde ve arenalarda oynamaya hazırız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.