Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin açılış maçında Anadolu Efes'i deplasmanda 85-74 yenerek seride 1-0 öne geçti.

Maçın ilk bölümlerinde iki takım da karşılıklı basketlerle mücadele etti. Ancak Fenerbahçe Beko, dış atışlardaki etkili performansıyla oyunun kontrolünü ele aldı ve ilk çeyreği 22-16 önde tamamladı.

 

İkinci periyoda hızlı başlayan Anadolu Efes, ardı ardına bulduğu basketlerle skoru lehine çevirmeyi başardı. Ancak Fenerbahçe Beko, Hayes-Davis ve Sertaç Şanlı'nın etkili oyunuyla tekrar öne geçti ve soyunma odasına 51-36'lık bir skorla gitti.

Üçüncü çeyreğe de hızlı başlayan Fenerbahçe Beko, farkı daha da açarak üstünlüğünü perçinledi. Anadolu Efes'in dış atışlarda zorlanması, sarı-lacivertli ekibin avantajını artırdı ve üçüncü çeyreği 71-51 önde tamamladı. betpas

 

Son periyotta da kontrolü elinde bulunduran Fenerbahçe Beko, rakibinin baskısına rağmen skoru koruyarak maçtan 85-74 galip ayrıldı.

Serinin ikinci maçı, 8 Haziran Cumartesi günü aynı salonda oynanacak. Maçın hakemleri Kerem Baki, Mehmet Şahin ve Ziya Özorhon olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.