Fenerbahçe, Avrupa devlerini geride bıraktı!

Fenerbahçe, Avrupa devlerini geride bıraktı!

Fenerbahçe, La Liga devleri Barcelona ve Ligue 1 devleri Paris Saint-Germain ile birincilik için berabere kaldı.

Fenerbahçe, La Liga devleri Barcelona ve Ligue 1 devleri Paris Saint-Germain ile birincilik için berabere kaldı. Bugünkü etap yine Enner Valencia'ya ait olacak. Ekvador, grubun favorisi Hollanda ile karşılaşacak.

"Türkiye'de Mutlu"

Enner Valencia Teknik Direktörü Gonzalo Vargas, görev süremin sonunda sözleşmesi sona eren oyuncusunun geleceği hakkında konuşuyor. Vargas, "Enna şu anda tamamen Dünya Kupası'na odaklanmış durumda. Sadece Ekvador ile ilgileneceklerini düşünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra en iyi sonucu elde etmek için elimizdeki farklı seçenekleri analiz edeceğiz" dedi. "Enna Türkiye'de çok mutlu. Bu yüzden önceliği Fenerbahçe." Valencia'nın Dünya Kupası performansıyla ilgili de konuşan Vargas, "5 maça çıktı, 2 Dünya Kupası'nda 5 gol attı. Bence bir şey olmaz." Bu turnuvadan daha ciddi."

Savunma bağlantısıyla devam edecek olursak Beşiktaş'ın bordobet listesinde üst sıralarda yer alan isimlerden biri de İtalya Serie A takımlarından Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan. Ancak oyuncuların maliyetinin yüksek olması nedeniyle bu transferi gerçekleştirmenin zor olduğu anlaşılıyor. Bilgiyi aldıktan sonra siyah beyaz programlar yanıp söndü. Kara Kartal'da yol Adana Demirspor'un başarılı oyuncusu Samet Akaydın'a döndü.

Milli takıma yükselme

Beşiktaş ise maliyeti incelerken takas sistemine odaklanıyor. Transfer başarılı olursa yaz transfer döneminde takıma katılan Tayyip Talha Sunuç ve Samet Akaydın bu sefer kendilerini siyah beyazlı formalarda bulacak. Mavisim Sekler yönetiminde artan bordobet giriş performansı nedeniyle milli takıma seçilen 28 yaşındaki oyuncu, bu kez çıktığı 13 lig maçında rakibine 1 gol kaydetti. 2022 Dünya Kupası'nda Almanya'ya karşı Asano'nun Japonya'nın kazanmasına yardımcı olmak için bir gol attığını ve kartal pençe hareketinin kendinden geçmiş olduğunu belirtmek gerekir. Takuma Asano, transfer çalışmalarını sürdüren Siyah Beyazlıların gündemine oturan isimlerden biri. Yıldız oyuncu, Japonya'nın önceki gün Dünya Kupası'nda Almanya'ya karşı aldığı ezici zaferin mimarıydı. 57 yaşında tecrübeli sağ bek. Takımının 83. dakikada bulduğu üç sayı ile 2-1 oldu. Üstelik 28 yaşındaki oyuncunun bağlantıları, performansıyla Avrupa takımlarının dikkatini çekmesiyle hız kazanmaya hazırlanıyor. Beşiktaş yönetimi, Asano'nun transferini Dünya Kupası bitmeden tamamlamayı umuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.