Fatih Terim'in eski takımı Ankaragücü, Süper Lig'de taziye mesajı yayınlayan ilk kulüp oldu.

Fatih Terim'in eski takımı Ankaragücü, Süper Lig'de taziye mesajı yayınlayan ilk kulüp oldu.

Merhum Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet, Fatih Terim Bey'e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Merhum Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet, Fatih Terim Bey'e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Nuriye Terim'in vefatının ardından Fatih Terim'in eski takımı Ankaragücü, Süper Lig'de taziye mesajı yayınlayan ilk kulüp oldu. Eski teknik direktörümüz Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet, Terim ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Galatasaray'dan Durum Mesajı

Efsane Fatih Terim'imizin kıymetli annesi Nuriye Terim'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet; kederli Terim ailesine, sevenlerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. 1931 yılında Adana'da dünyaya gelen Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, 25 Kasım 2022 tarihinde 91 yaşında vefat etmiştir. Nuriye Terim'in eşi ve Fatih Terim'in babası Talat Terim, 6 Şubat 2019'da hayatını kaybetti.

Spor Yeni Malatya, Dodo Birinci Lig'in 15. haftasında Tuzlas Spor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hasan Özer, "Önemli bir deplasman maçına çıktık. Ligde iyi koşan ve iyi oynayan iki takım oldular. Kırmızı kartlara bakılırsa, daha fazla kırmızı kart gören iki takım isabet agresif oynamadı. İlk yarı çok zaman harcadık. Karşı golün ofsayt olmaması dışında kendimize çok fazla şans tanımadık. Birkaç mesajı kaçırdık. Gol atsaydık sonuç farklı olabilirdi. Son darbemizi geliştirmemiz gerekiyor. Evden gol atamazsan maç kazanamazsın. Bu maçın sonunda 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. BAY'e gitmek için hala 7 günümüz var. Durumu değerlendirip galibiyet serisine başlamamız gerekiyor

Galatasaray Neve, teknik direktör Pistiolis'in sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattığını açıkladı! Son dönemimde Ekrem Memnun ile yollarını ayıran Andreas Pistiolis ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 3 yaşında. Galatasaray NEF, Teknik Direktör Pistiolis'in sözleşmesini 2024-25 sezonunun sonuna kadar uzattığını resmen açıkladı. Bu isabet giriş sezonun (2022-23) sonunda sona erecek. Türkiye Sigorta Erkekler Basketbol Süper Ligi'nde 8. hafta mücadelesinde Galatasa Renev, yarın saat 20.30'da Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek. Antrenörlük kariyerine 1996-2005 yılları arasında Panathinaikos altyapı takımında başlayan Andreas Pistiolis, 2005 yılında Panathinaikos Basketbol A takımında Yardımcı Antrenörlük kariyerine başladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.