Evine Giren Hırsızı Takip Ederek Yakalattı

Evine Giren Hırsızı Takip Ederek Yakalattı

Şişli'de Bir Kişi, Evine Giren Hırsızı Yalınayak Takip Ederek Girdiği Evde Yakalattı. Zanlının Eşi, Kocasının Hırsızlık Yapmadığını Söyleyerek Ev Sahibi ile Tartıştı.

Şişli'de bir kişi, evine giren hırsızı yalınayak takip ederek girdiği evde yakalattı. Zanlının eşi, kocasının hırsızlık yapmadığını söyleyerek ev sahibi ile tartıştı.

Alınan bilgilere göre, Sabri Menteş'in Feriköy Yeşiltepe Sokak'taki evine saat 05.00 sıralarında hırsız girdi. Sabah namazını kıldıktan sonra yatmaya hazırlanan Menteş, bir gürültüyle irkildi. Hırsızın camdan atladığını anlayan ev sahibi Menteş, yalınayak koşarak hırsızın peşine düştü. Durumu gören ev sakinleri de hırsızın peşinden koşmaya başladı.

Hırsızı bir ara sokakta yakalayan şahıslar daha sonra zanlıyı ellerinden kaçırdı. Takip ederek hırsızlık zanlısının girdiği evi tespit eden Menteş, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızlık zanlısını yakalayarak dışarı çıkardı. Bu sırada, zanlının eşi "Benim kocam hırsızlık yapmaz" diyerek tepki gösterdi. Ev sahibi Menteş ve yakınları ile hırsızlık zanlısının eşi arasında tartışma yaşandı.

Ev sahibi Sabri Menteş, sabah namazını kıldıktan sonra yatmaya hazırlandığını söyleyerek, "Camdan atladığını fark ettim, takip ettim, bu eve girdiğini gördüm. Cep telefonumu ve paralarımı almış" diye konuştu.

Bu arada Sabri Menteş'in giysileri, kızları tarafından sokakta bulunarak delil olarak olay yerine getirildi.

 
iha
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.