Ev Dekorasyonu için Feng Shui ve Vastu İpuçları

Ev Dekorasyonu için Feng Shui ve Vastu İpuçları

Hint mimarlık bilimi ve binaların iç düzeni ve dekorasyonu olan Feng Shui ve Vastu Shastra, ev dekoru için bir miktar reçeteyi hazırlıyor.

Hint mimarlık bilimi ve binaların iç düzeni ve dekorasyonu olan Feng Shui ve Vastu Shastra, ev dekoru için bir miktar reçeteyi hazırlıyor. Bu ipuçlarının çoğu ortaktır ve en olumlu ve uyumlu titreşimleri çekmek ve zararlı ve negatif enerjileri binaya girmekten korumak için büyük ölçüde reçete edilmektedir. Bu yazıda, Feng Shui ve Vastu Shastra için ortak olan bazı ev dekorasyon ipuçları verdik.Ev dekorasyonu için bunları dikkate alırsanız eviniz daha aydınlık ve ferah olacaktır.

 

1- Vastu Shastra, duvarların, zeminlerin ve evin diğer bölümlerini süslemek için Kafalar, Kafatasları, Derileri ve vahşi hayvanların diğer vücut parçalarının kullanılmasına karşı tavsiyede bulunur. Normalde bir İnek Kafatasını kullanan Kafatası Dekorundan kaçının.

 

2- Vastu Shastra görüntülerin, fotoğrafların, posterlerin kullanılmasına karşı tavsiyede bulunur. vahşi, vahşi ve etobur hayvanların statüleri, özellikle de onları diğer hayvanları avlarken, avlarken, öldürdüğünde veya tüketirken gösteren sahneler. Hem Vastu Shastra hem de Feng Shui, bunun evin negatif enerjilerini ürettiğini ve çekeceğini söylüyor.

 

3- Vastu Shastra ve Feng Shui, eski saraylar ve villalar, kaleler, hasarlı ve yıkık evlerin resimlerini, fotoğraflarını, posterlerini ve resimlerini uğurlu dekoratif parçalar olarak kabul eder.

 

4- Kılıç, bıçak, hançer, silah ve topların duvarlarda veya evin diğer bölümlerinde dekoratif şov olarak kullanılması, evin sahibi ve diğer daimi sakinlerinin kısa huylu ve evdeki atmosferin gergin kaldığı söylenir.

 

Vastu Shastra ayrıca yırtılmış eski kıyafetlerin, yırtılmış ve hasar görmüş kitapların, kırık gösterilerin ve oyuncakların, eski ve hasarlı ayakkabıların ve hasarlı ve kırılmış mobilyaların mümkün olduğunca evde tutulmaması gerektiğini tavsiye eder.

 

Azizler, Kutsal Kişiler ve Tanrıların ve Tanrıçaların fotoğraf, resim ve posterleri, evdeki ahenkli titreşimleri oyunculara ve rock yıldızlarına göre çekmek için daha faydalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.