Ev almak istiyorsanız işte alternatifler

Ev almak istiyorsanız işte alternatifler

İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açan Realistexpo'da yüzde 30'u yabancı olmak üzere 75 firma ultra lüks projelerini tanıtıyor. Su üstünde yüzen bir eve sahip olmaktan, Hollywood yıldızlarına komşu olmaya, kutsal topraklarda gayrimenkul sahibi olma

Fuara katılan firmalardan Mutlu İnşaat fuarda, standında Metroport ve Göktürk'de hayata geçirilecek Pruva konut projelerini tanıtıyor.
 
Bahçelievler'de yer alan Metroport, içinden geçen metro hattı ile Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projenin Metroport Busidence bölümünde ofisler 110 ile 240 metre karelik alandan oluşuyor.
 
 Metroport Businedence'de 24 saat resepsiyon hizmeti, limuzin ve araç kiralama servisi, bilgisayar bakım ve onarımı, 220 kamera ile takip edilen güvenlik hizmeti, panik butonu, fitness center, sauna, masaj, Türk hamamı gibi hizmetler sunuluyor. İçinde 100 mağazanın yer aldığı 5 katlı Metroport Alışveriş Merkezinde ise 5 sinema salonu bulunuyor.
 
Ayrıca 250 yatak kapasiteli bir hastane de Metroport Alışveriş Merkezi ve kompleks içinde bulunan diğer birimlere hizmet veriyor. Metroport CEO'su Hakan Buvan, limuzinle iş adamı kavramının örtüştüğünü belirterek, fuar kapsamında 4 gün boyunca Metroport projesini görmek isteyenleri limuzinle götürüp getireceklerini söyledi.Hisar Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Ekinci, gayrimenkul sektöründe ve yan sektörlerde 30 yılı aşkın deneyime sahip 5 firmanın aynı çatı altında birleşmesiyle  2005 yılında kurulan şirketin fuarda inşaatı süren TriadPark projesini tanıttıklarını söyledi.
 
Alemdağ-Sarıgazi-Çekmeköy üçgeninde yer alan ve iki fazdan oluşan projeye 2006'nın sonunda başladıklarını ifade eden Ekinci, "İlk teslimatı Şubat 2008'de yapacağımızı açıklamıştık. Şimdi bu teslimat süresine bu yılın sonuna yapacağız, 72 daireyi teslim edeceğiz. İkinci faz da 2008 yılı sonunda satışta olacak" dedi.
 Dairelerin dörtte birini sattıklarını belirten Ekinci, "88 metre kareden 210 metre kare arasında değişen dairelerin kampanya fiyatı 135 bin YTL ile 330 bin YTL arasında değişiyor. Fuara özel yüzde 10 indirim kampanyası düşünüyoruz" dedi.
 Fuarda Bermen ve Bengisu ortak teşebbüsü olarak Beylikdüzü'nde ilk residence projesi olan Migros yanındaki 60 dairelik Pegasus Residence projesi de tanıtılıyor. Projede kapalı otopark sauna, Türk hamamı, güzellik salonu, kapalı yüzme havuz yer alıyor. Bermen yetkilileri, proje arazisini kat karşılığı aldıklarını kaydederek, "60 dairenin 40'ı bizim. Projenin maliyeti 8 milyon YTL" dedi.
 
Yetkililer, Bermen yapının Çekmeköy'de, Beylikdüzü'nde başka residence çalışmaları ve Hadımköy'de malikane projeleri olacağını, bunun için 50 milyon dolarlık yatırım öngörüldüğünü bildirdi.
 
Fuar 30 Eylül tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.


 

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.