Euro 2016 Çeyrek Final Eşleşmeleri Nasıl Oldu?

Euro 2016 Çeyrek Final Eşleşmeleri Nasıl Oldu?

Herkesin heyecanla izlemiş ve sonucunu büyük bir merak için beklemiş olduğu Euro2016

Herkesin heyecanla izlemiş ve sonucunu büyük bir merak için beklemiş olduğu Euro2016 için artık geri sayımlar başladı. Ülkelerin birbirleriyle arasındaki rekabeti doyumsuz bir şekilde izleyebilecek olduğunuz Euro 2016’da çeyrek final eşleşmeleri yapılmaya başlamış ve sonuçları açıklanmıştır. Son 16 turun maçlarının tamamlanmış olduğu bilgisini de okurlarımıza iletebiliriz. İlk olarak 30 Haziran tarihinde saat 22.00 tarihinde Polonya ile Portekiz arasında bir maç oynanacak. Bu maçın diğer maçlara nazaran biraz daha heyecan dolu olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Portekiz ile Polonya arasında oynanacak olan bu maçın sonucu, tüm dünya tarafından merakla beklenmektedir. Ertesinde gerçekleşecek olan maç ise Galler ile Belçika arasında oynanacak olan maçtır. Betist üzerinden bu maç için bir tahmin bulunabilir ve bahsinizi oynayabiliriz. 1 Temmuz tarihinde oynanacak olan Galler ve Belçika maçını, ülkemizin devlet kanalı üzerinden seyredebilirsiniz.

2 Temmuz cumartesi günü oynanacak olan maç ise Almanya ve İtalya arasındadır. Çok sağlam ve dişli rakipler olan Almanya ve İtalya takımları arasında oynanacak olan maçın sonucunu merak eden kişi sayısı da bir hayli fazla olarak karşımıza çıkacaktır. Yine maçın saati olarak 22.00 olduğunu söyleyebiliriz. Maç sonucunu merak ediyor ya da maç için heyecanı biraz daha üst plana taşımak istiyorsanız, Tipobet adresine girerek maçınızı güzel bir şekilde oynayabilirsiniz. Çeyrek finallerin son maçı da Fransa ve İzlanda arasında gerçekleşecektir. 3 temmuz Pazar günü oynanacak olan maçta Fransa ve İzlanda arasındaki rekabetin ve gerilimin fazla olacağını söyleyebiliriz. Çünkü iki takımda ezeli rakip olduklarından dolayı, maç oldukça çekişmeli geçecek ve bunun sonucunda kazananlardan biri yarı finale çıkmaya hak kazanacaktır.

Bunun için iki takımda sıkı bir şekilde egzersizlerini sürdürmekte ve maça çok sıkı bir şekilde hazırlanmaktadırlar. Bixbet üzerinden maç için belirtilen oranları takip edebilir ve maç için bir kupon hazırlayabilirsiniz. Gerilimin yüksek olacağı bu maçta böyle yapmanız halinde heyecanınızı artırabilir ve daha fazla zevk alabilirsiniz. Ülke maçlarını izlemenin insanlara için ayrı bir zevk kaynağı olduğunu da belirtmek gerekir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.