Eski Beşiktaşlı Golcü Weghorst, Ajax'a Dönecek mi?

Eski Beşiktaşlı Golcü Weghorst, Ajax'a Dönecek mi?

Hollanda'da yeni sezona teknik direktör olarak Francesco Farioli ile başlayacak olan Ajax, transfer çalışmalarına da hız verdi.

Hollanda'da yeni sezona teknik direktör olarak Francesco Farioli ile başlayacak olan Ajax, transfer çalışmalarına da hız verdi. Bekleneni veremeyen forvet hattını güçlendirmek isteyen Amsterdam ekibinin, bir dönem Beşiktaş forması giyen golcü Wout Weghorst'u transfer etmek istediği öğrenildi.

Weghorst’un kariyer tercihini öğrenmek ve tekliflere göz atmak için Piabella giriş linkinden siteye göz atabilirsiniz.

Ajax'tan Weghorst'a Teklif Geliyor mu?

Hollanda basını Algemeen Dagblad'ın haberine göre, Ajax, Chuba Akpom'un olası ayrılığını telafi etmek için Weghorst'u transfer listesine ekledi. Brian Brobbey'i forvet hattında ilk tercih olarak gören Ajax, Weghorst'u hem iyi bir yedek golcü hem de tecrübesiyle liderlik vasfına sahip bir isim olarak kadrosuna katmak istiyor.

Weghorst'un Dönüşü Muhtemel mi?

2020-21 sezonunda Burnley'e transfer olan Weghorst, 2022'de takımdan kiralık olarak ayrılmıştı. Premier Lig'de istediği başarıyı yakalayamayan futbolcu, Beşiktaş'taki performansıyla Avrupa'da birçok kulübün dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ajax'ın resmi bir teklif yapıp yapmadığı bilinmese de Weghorst'un Hollanda'ya dönmeye sıcak bakacağı tahmin ediliyor.

Oyuncunun geçmiş yıllarda gösterdiği performansın detaylarını Piabella.bet adresinde bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.