Eşek Sütü Sabun İçeriği ve Faydaları

Eşek Sütü Sabun İçeriği ve Faydaları

Eşek Sütü Sabun İçeriği ve Faydaları

 

Doğal süt ile yapılan ürünlerde kullanılan eşek sütü sabun ürününün, mucizevi etkisini bilmeyen yoktur. Eşek sütü içeriği bakımından anne sütüne en yakın süttür. Cilde uyumlu yapısı içerdiği vitamin ve besinlerin, cildin üzerindeki etkisi oldukça fazladır.

Eşek Sütü İçeriği

Eşek sütü içeriğinde bulunan E vitamini, B1, B2, B3 vitaminlerinin yanı sıra, potasyum, kalsiyum, çinko, fosfor ve sodyum bileşenlerinin bulunması, cildinizi baştan yaratmanızı sağlayacak. Bebeksi bir cilt, pürüzsüz doku ve nem dengesi ile kendinizi pamuklara sarılmış kadar özel hissedeceksiniz.

Eşek Sütü Faydaları

Cildin belirli faktörlere bağlı olarak erken yaşlanma belirtileri göstermesi, en fazla görülen durumlar arasındadır. Çevresel etkiler, hava kirliliği, beslenme, stres gibi birçok unsur cildi yaşlandırır. Yaşlanma karşıtı etkiye sahip olan eşek sütü formülü ile genç bir görünüme sahip olacaksınız. Yepyeni ve canlı hücreye kavuşacak, adeta yeniden doğacaksınız. Akneler ve sivilceler her yaş döneminde rahatsız eden bir görüntü verir.

Eşek sütü içeriği sayesinde sivilcelere ciddi bir savaş açacaksınız. Saçlar için de özellikle büyük bir etkiye sahip olan eşek sütü sabun ile saç dipleriniz nem oranını koruyacak ve kepekleriniz kalmayacak. Saç derisi için tahrişlerde önemli rol oynayan eşek sütü sabun ile saçkıran sorununa çözüm bulmaya yardımcı olacaktır. Ürünümüz cilt ve saç üzerinde denenmiş, gözle görülür olumlu etkilere sahiptir. Doğal içerikli eşek sütü sabunlara Ladivasabun.com sitesinden inceleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.