Ertuğrul Sağlam: Beşiktaş'la anlaştım

Ertuğrul Sağlam: Beşiktaş'la anlaştım

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile anlaştığını bildirdi. Sağlam, Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un da büyük itimalle siyah-beyazlı takıma geleceğini açıkladı.

Ertuğrul Sağlam, önceki gün Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Antalya'da görüştükten sonra, dün de İstanbul'da Beşiktaş yöneticileri ile bir araya geldiğini belirtti.

Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağladıklarını, ancak halen sözleşme imzalamadıklarını ifade eden Sağlam, şunları söyledi:
"İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüm ve kendileri ile her konuda anlaşma sağladık. Bugün Beşiktaş Yönetim Kurulu toplanarak bu konuda karar alacak ve karar daha sonra kamuoyuna açıklanacak. Yönetim kurulu kararının ardından da sözleşme imzalamayı düşünüyoruz. Sözleşmenin süresi veya diğer ayrıntıları daha sonra netleştireceğiz. Şimdi sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz."

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listelerindeki gözde futbolculardan Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un da kendisi ile birlikte siyah beyazlı takıma gitmeyi isteyebileceğini belirten Sağlam, “İki futbolcuyu zaten Beşiktaş almak istiyor. Ancak, bu konuda Kayserispor daha önce iki futbolcuyu satmayacağını açıklamıştı. Yönetimin bu konudaki tavrını bildiğim için ısrarcı olmam” diye konuştu.

 
 
AA
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.