Ereksiyon Sorunu Nasıl Anlaşılır Ve Mutluluk Çubuğu Çare Olur Mu?

Ereksiyon Sorunu Nasıl Anlaşılır Ve Mutluluk Çubuğu Çare Olur Mu?

Ereksiyon Sorunu Nasıl Anlaşılır Ve Mutluluk Çubuğu Çare Olur Mu?

Ereksiyon Sorunu Nasıl Anlaşılır Ve Mutluluk Çubuğu Çare Olur Mu?

 

Sertleşme sorunu hastalarda ortaya çıkan can sıkıcı bir problemdir. Birçok erkek hastalarda ortaya çıkabilmektedir. Yaş faktörü oldukça etkilidir. Aynı zamanda başka etkenlerde bulunmaktadır. Çeşitli hastalıklar, stres, kullanılan bazı ilaçlar bu soruna neden olabilmektedir.

 

 Ereksiyon Sorunu Nasıl Anlaşılır?

 

 Sertleşme sorunu, cinsel performans eksikliği veya yetersiz ereksiyondan dolayı erkek cinsel organının sertleşmemesidir. Sertleşme problemi çok sık görülebilmektedir. Bundan dolayı ereksiyon sorunu nasıl anlaşılır sorusunu çok fazla kişi merak etmektedir. Özellikle 35 yaş üstü erkek hastalarda sıklık ile görülmektedir. Türkiye’de 35 yaş ile 65 yaş arasında %69’unda bu sorun görülmektedir.

 

 Bu sorunun tespiti de önemlidir. Ereksiyon sorununun tespiti doktor gözetiminde yapılmaktadır. Hastanın özellikleri not alınarak tedavi sağlanmaktadır. Özellikle hastaya çeşitli testler uygulanmaktadır. Bu yapılan testler kişinin cinsel birlikteliğinin sıklığı, ereksiyon olma sıklığı gibi bilgiler ile fikirler oluşturulur. Genel olarak şu şekilde ortaya çıkmaktadır:

 

-Erkek cinsel organında ilişkiye girebilecek sertliğin elde edilememesi,

 

-Erkek cinsel organında ilişkiye girebilecek sertliğin elde edilmesine rağmen doyum olmaması,

 

-Erken boşalmadan dolayı penis sertliğini kaybetmedi ve bundan dolayı haz alınamaması,

 

Birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Tedavi yönteminin başarısı hastalığın şiddetine bağlı olarak değişebilmektedir. Tanıya göre tedaviler uygulanmaktadır. Bu sorunu yaşayan hastaların neredeyse tamamı memnun edebilecek tedavi yöntemleri bulunmaktadır.

 

 Sertleşme Sorunu ve Etkileri

 

 Bu sorunun birçok yan etkisi bulunmaktadır. Bu etkiler içerisinde hasta cinsel birliktelik sıkıntısı yaşamaktadır. Aynı şekilde bu sorun ile birlikte bazı cinsel rahatsızlıklar da ortaya çıkabilmektedir. Partnerler arasında oluşan uyumsuzluktan sonra ilişki kalitesinde sıkıntılar ortaya çıkabilmektedir. Bundan dolayı sertleşme probleminin giderilmesi için destek alınması gerekmektedir. Bu problemin altında yatan nedenler tespit edildikten sonra kalıcı olarak tedavi edilebilmesi mümkündür.

 

 Sertleşme Sorununa Neden Olan Sebepler

 

 Bu probleme sebep olan psikolojik ve fiziksel sebepler bulunmaktadır. Psikolojik sebeplerin ana nedeni strestir. Bu soruna sahip olan erkeğin kaygıları ile sertleşme sorunu ortaya çıkabilmektedir. Depresyona giren kişi psikolojik olarak bu sorunu yaşayabilmektedir. Fiziksel sebepler arasında;

 

-Hormonal bozukluklar,

 

-İlaçlar,

 

-Damarlar,

 

-Pelvik cerrahi operasyonlar ve hastalıklar,

 

-Sinir sistemi travmaları,

 

Bu sebepler arasında yaş ilerledikçe herkes görülebilecek kadar yaygın olan sorun damarsal problemlerdir.

 

 Mutluluk Çubuğu Çare Olur mu?

 

 Mutluluk çubuğu takılmış olan hastalarda memnuniyet oldukça fazladır. %90 ile %95 arasında bir oran bulunmaktadır. Partner memnuniyeti de oldukça yüksektir. Mutluluk çubuğuna sahip olan kişilerde cinsel hayatlarının olumlu yönde değiştiğini ifade etmektedir. Aynı zamanda bu ameliyatı oldukları için oldukça memnundur. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.