Erdoğan'dan protestolara eleştiri

Erdoğan'dan protestolara eleştiri

Başbakan Erdoğan, şehit cenazelerinde yaşanan protestolarla ilgili olarak, ''Bu terbiyesizliği yapmış olanlar ne İslami görevi ne insani görevi yapmak için geliyor" dedi ve ekledi:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şehit cenazelerinde yaşanan protestolarla ilgili olarak, ''Bu terbiyesizliği yapmış olanlar ne İslami görevi ne insani görevi yapmak için geliyor. Tamamen bunların dışında bir görevlendirmeyle oraya geliyorlar. Bu tabii cenaze adabına ters, şehide de saygısızca bir hareket'' dedi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin yeni genel merkezinin tanıtımı sırasında, basın kuruluşlarının temsilcilerinin şehit cenazelerindeki protestolarla ilgili sorularını yanıtladı.

Erdoğan, konuyla ilgili olarak, ''bu terbiyesizliği yapmış olanların ne İslami görevi ne insani görevi yapmak için geliyor. Tamamen bunların dışında bir görevlendirmeyle oraya geliyorlar. Bu tabii cenaze adabına ters, şehide de saygısızca bir hareket'' dedi.

Başbakan Erdoğan, ''Görevlendirme derken siyasi anlamda mı?'' sorusuna da ''Tabii tabii'' yanıtını verdi.

Erdoğan, ''Belli bir partiyi suçluyor musunuz? sorusuna da şu karşılığı verdi:

''Onları artık halkımız gayet güzel bir şekilde takdir eder. Herhalde işaretlerinden vesairesinden ne olduğu anlaşılıyor. Belli bir parti değil, belli partiler, yani bir tane parti yok, birkaç parti... Bunlar bu şekilde bu işi yapıyorlar ve biz de tam aksine örgütümüzü bu noktada hassas olmaya davet ediyoruz. Çünkü çekilmek istenen bir şey var. Oraya da örgütümüzün asla çekilmesini istemiyoruz.''

AA



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.