Erdoğan, patronlara konuk oluyor

Erdoğan, patronlara konuk oluyor

Başbakan Erdoğan, bir süredir polemik yaşadığı TÜSİAD'a konuk oluyor. İşte ayrıntılar....

TÜSİAD 23-30 Mayıs tarihleri arasında siyasi parti liderleri ile bir dizi toplantı gerçekleştirecek

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), milletvekili genel seçiminin gerçekleşeceği 22 Temmuz 2007 tarihi öncesinde, siyasi partilerin genel başkanlarını ağırlayacak. Bu çerçevede gerçekleşecek “Siyasi Parti Genel Başkanları ile Toplantı Dizisi”nin ilki, 23 Mayıs Çarşamba günü, saat 11:30'da, İstanbul'da, Başbakan ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek.

Başbakan Erdoğan toplantıda “Türkiye'de siyasi, ekonomik ve sosyal istikrarın sürdürülmesi ve AB'ye tam üyelik sürecinin yönetilmesi” başlıklı bir sunum yaparak, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin programını TÜSİAD üyeleriyle paylaşacak. Başbakan Erdoğan, daha sonra katılımcıların Türkiye gündemindeki konular ile ilgili sorularını yanıtlayacak.

Toplantıya, Türk Girişim ve İşdünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Konfederasyon üyesi sekiz bölgesel ve sektörel federasyonun yönetim kurullarının yanısıra, Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER) Yönetim Kurulu Üyeleri de davetli olarak katılacak.

TÜSİAD'ın “Siyasi Parti Genel Başkanları ile Toplantı Dizisi”, Demokrat Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanları ve yöneticileri ile 29-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak toplantılarla devam edecek.

Tarih: 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Saat: 11:30
Yer: Swissotel, Fuji Salonu – İstanbul



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.