Erdoğan oyunu Üsküdar'da kullandı

Erdoğan oyunu Üsküdar'da kullandı

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, oylarını kullandı. Demokrasi vurgusu yapan Erdoğan, gazetecilere parmağındaki boyayı gösterdi. Erdoğan şu açıklamayı yaptı:

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, saat 13.00 sularında Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'na geldi. Sandık görevlileri ile tokalaşan Erdoğan çifti daha sonra oylarını 2165 nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra demokrasi vurgusu yapan Erdoğan, parmağındaki boyayı basın mensuplarına gösterdi.

Erdoğan, seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesinin aynı zamanda dünyaya iyi bir mesaj olacağını söyledi. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürüdü: "Çünkü her seçim bizim demokraside daha ileriye yürüdüğümüzü gösterecektir. Çünkü ben bu seçimde bunu meydanlarda çok açık net müşahade ettim. İnşaallah bugün de sandıklarda bunu çok açık net müşahade edeceğiz. Türkiyemiz için tekrar hayırlı olsun diyorum. Gösterdiğiniz ilgiye alakayada ayrıca teşekkür ediyorum. Sandıklarda görevli tüm arkadaşlarımızada bu oy kullanma esnasında gösterdikleri olgunluk nedeniyle de çok teşekkür ediyorum, hepsine başarılar diliyorum. Bugün akşam oyların tasnifi yapılıncaya kadar bulunacaklar. tabi burada zabıtların imzalanmasına kadar bir süreç geçecek. kendilerine tekrar başarılar diliyorum. Tekrar hayırlı olsun!"

Erdoğan, daha sonra parmağındaki boyayı basın mensuplarına gösterdi.




HABER7COM


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.