Erdoğan nasıl bir patron olurdu?

Erdoğan nasıl bir patron olurdu?

Başbakan Erdoğan, bir şirketin sahibi olsa nasıl bir patron olurdu?

Perihan Çakıroğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Reha Denemeç'e, "Şirketin patronu olarak diyelim, siz Erdoğan'ın hangi yüzünü görüyorsunuz?" sorusuna aldığı cevap;

"Çok şakacı ve esprilidir. İlk başta, parti kurulduğu zaman onun için demokrat olmadığı görüşü vardı. Fakat hiç öyle değil. Tayyip Erdoğan, bütün saydığım toplantılarda her zaman herkesin fikrini alır ve konuşmalara da bir sınır koymaz.

Bazen bu yüzden uzar ama insanlar her zaman içlerini dökerler, anlatırlar. Erdoğan, onları toparlayıp rafine eder, bir karar alınırken o Tayyip Erdoğan'ın kararı değildir, ortak alınan karardır. Sonuçta, “Bu karar böyle çıkacak” diye dayattığını hiç görmedim. Mutlaka, ortak çoğunluk ne karar verirse o yönde alınır ve istişareye çok önem verir.

Erdoğan'la yemek yer misiniz? Mesela tavla gibi oyunlar oynar mısınız?

 Akşamları yemek yeriz ama oyun filan oynanmaz. İstişare toplantıları olur. Kızılcahamam'da milletvekilleri bazında görüşmeler yapılıyor, düşünceleri alınıyor. İkili ilişkiler çok önemli. Büyük bir grubu olan parti AK Parti. Her zaman başbakana ulaşmak mümkün olmuyor. "

patronlardünyası





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.