Erdoğan, 47 Yeni Tesisin Açılışını Yaptı

Erdoğan, 47 Yeni Tesisin Açılışını Yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı tamamlanan 645 milyon YTL'lik 47 yeni yatırımın hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

 

Törene Erdoğan'ın yanısıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, eski Devlet Bakanı Güldal Akşit, AK Parti milletvekilleri Egemen Bağış, Hüseyin Kansu, Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircen, milletvekilleri adayları ve belediye başkanları ile İBB çalışanları katıldı.




Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yapılan hizmetlerden bahsetti. Geçtiğimiz 3 yıllık süreçte çevre düzenlemesinden doğalgaz çalışmalarına İSMEK'ten sportif faaliyetlere kadar birçok alanda 14 milyar YTL'lik yeni yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Topbaş, yatırımların devam edeceğini kaydetti. Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsalında bazı ilçelerde gecekonduların yıkılarak vatandaşlara TOKİ tarafından yeni evler verildiğini dile getiren Topbaş, bu insanların bazı partiler tarafından yanlış yönlendirildiğini idida etti. Topbaş, "Seçim sürecinde bazı siyasiler yanlış yönlendermelerle taraftar toplamaya başladı. 'Sizleri buradan kaldıracaklar, sizleri yanıltıyorlar, kandırmaya çalışıyorlar.' şeklinde propaganda yapıyorlar. Bizim asla böyle bir niyetimiz yok. O insanlarımızı en iyi ortamlarda yaşatma gayreti içerisindeyiz. Bizim bu tür kötü niyetmiz asla olmaz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.