Enflasyona Karşı Güçlü Durabilmenin Adresi

Enflasyona Karşı Güçlü Durabilmenin Adresi

Enflasyona Karşı Güçlü Durabilmenin Adresi

Enflasyona Karşı Güçlü Durabilmenin Adresi

Hayat pahalılığı her geçen gün artarken satın almak istediğimiz cihazları ikinci elden temin etmek sıklıkla tercih edilen yöntemler arasındadır. Siz de bu yöntemi aktif olarak kullanan birisi iseniz güzel haberlerimizin olduğunu söyleyebiliriz. Fipst ile siz de almak istediğiniz ürünü yapabileceğiniz maksimum ödemeye karşılık bulabilirsiniz.

Uygulamanın çalışma mantığı normalin dışına çıkarak sadece satıcılara yönelik değil aynı zamanda alıcılara yönelik bir performans sergilemektedir. Hayalinizde yer alan aletin, eşyanın ikinci el halini ödeyebileceğiniz fiyat ile ilanını oluşturup satıcıların tarafınıza ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Böylece ilan ilan dolaşmaktansa satıcıların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Elbette sadece alıcılara yönelik olmayıp satıcılara da hizmet vermektedir. Elinizden çıkarmak istediğiniz bir ürünü istediğiniz fiyata koyarak alıcılara ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın kolay kullanımı sayesinde ilanları incelemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Akışkan arayüzü sayesinde siz de aradığınız hizmeti rahatlıkla bulabilirsiniz.

İsmini her geçen gün daha da yaygın olarak duyacağınız Fipst, Bone Software kurucusu Emin Berkay tarafından çokça emek ile hazırlanmış Burak Örge’nin de katkılarının olduğu bir projedir. Elde ettiği başarılara değinmek gerekirse kısa sürede 100.000  kullanıcı elde etmesi yeterli olacaktır. Geniş kullanıcı kitlesine erişim sağlayan uygulamayı tercih ederek kısa sürede aradığınız ürünü bulabilirsiniz.

            •          Hem alıcı hem de satıcılara yönelik çalışmaların bulunması

            •          Aradığınız fiyat aralığındaki ürünlere kolayca ulaşım olanağı

            •          Güvenilir alt yapısı sayesinde bilgilerinizin güvende kalması

            •          İstediğiniz zaman hesabınızı silme olanağı

Ve daha nice avantaj uygulamayı gün geçtikçe daha da ön plana çıkarmaktadır. Sektöründe yer alan ikinci el uygulamalarına kafa tutmakta olup büyük rekabete girmektedir. Rekabetin olduğu yerde de başarı kaçınılmazdır. Siz de bu başarılardan faydalanarak aradığınız ürünü istediğiniz fiyata bulmak isterseniz eğer hemen cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Android ve iOS sistemler için oldukça optimize bir şekilde çalışması kullanıcıları memnun etmektedir. Kolay kullanımı ise ilan oluşturmak isteyen kişilere oldukça yardımcı olmaktadır. Karmaşık uygulamalar, kullanımı zorlaştırırken Fipst içerisinde ilan oluşturmak oldukça basit ve sonuç odaklı. Zaten kullandığınız takdirde ne kadar da kolay bir kullanıma sahip olduğunu anlayabilirsiniz.

 

Apple Cihazları için : https://apps.apple.com/tr/app/fipst-al-sat-ve-i-ş-fırsatı/id1621945947

Android Cihazları için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fipst

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.