Enes Ünal İle Getafe Sahalarda Hızla Yükseliyor

Enes Ünal İle Getafe Sahalarda Hızla Yükseliyor

Enes Ünal İle Getafe Sahalarda Hızla Yükseliyor

İspanya futbol liginin en üst seviyesi olan La Liga liginde oynayan Enes Ünal, oynamış olduğu Getafe’in son iki maçında yüzleri güldürdü. Getafe ve Huesca arasındaki maçın kaçak bahis liginde kalma savaşında çok önemli bir rol oynuyor olması açısından iki takım içinde çok önemli hale geldi. Ligin bitmesine haftalar kala lig içerisindeki yerini sağlamlaştırma arzusu futbol kulüpleri açısından birinci öncelikteydi. Maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında yaptığı asistler ve attığı iki gol ile Enes Ünal takımın yüzünü güldürdü. Maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında yaptığı asistler ve attığı iki gol ile Enes Ünal takımın yüzünü güldürdü.

Barselona’nın Ağları Da Enes Ünal’ın Golleri İle Havalandı

  Enes Ünal, aynı zamanda geçen hafta yapılan Barselona maçında da attığı golle Barselona’nın sahadan 5-0 gibi bir skor ile ayrılmasına engel olmuştur. Atılan iki golden birinde asiste çıkmış birini de kendisi atmıştır. Oynadığı maçlarda göstermiş olduğu performanslarda da bonus veren siteler de taraftarın gözdesi haline gelmiştir. Daha önce de daha birçok Türk futbolcunun adı uluslararası arenada altın harflerle yazılmıştır. Yıldızı parlayan futbolcumuz Enes Ünal’ da adını onların arasına altın harfler ile yazdıracağı konusunda emin adımlar ile ilerliyor. Kariyeri boyunca çok iyi ve ünlü takımlarını giymesi ve daha yaşının çok genç olması da oyuncunun gelecek vadeden oyuncular arasında olmasının baş nedeni olarak gösteriliyor.

Getafe Kötü Bir Sezon Geçirirken Taraftarın Yüzü Güldü

İspanya La Liga liginde bulunan Getafe takımı 1983 yılından beri futbol sektöründedir. Birçok ödül ve kupaya sahip olan takım bu sezon galibiyetler açısından çok iyi bir süreç geçirir. Ligde oynamış olduğu maçlar ile beraberliklerle bir puanı hanesine yazdırmış olsa bile galibiyeti Enes Ünal’ın iki golüyle almış olup ligde yerini sağlamlaştırmış oldu.  Ligden küme düşme korkusu olan Getafe takımı yedek kulübesinde olan Enes Ünal takıma girmesi ile gölleri peş peşe ağlar ile buluşturmuştur.

Enes Ünal Villareal Maçında Cezalı

  Takımı Getafe’ye deplasmanda iken karşı karşıya geldiği Huesca’ya atmış olduğu iki golle galibiyeti getirdi. La liga liginde kalma yarışı veren Getafe takımı Enes Ünal’ın atmış olduğu 20. ve 52. dakika golleri sayesinde almış olduğu 3 puan ile ligde kalma şansının arttırdı. Maç sırasında 54. dakika da almış olduğu sarı kart ile de maalesef gelecek hafta oynanacak olan Villarreal maçından cezalı durumda olacak. Ligde futbolcunun golleri takımına nefes aldırırken Villarreal maçında oynamama teknik direktör José Bordalás’ canını sıktı. Deplasmanda oynayan Getafe rakibini yenerek aldığı üç puan ile birlikte puanını 34 e yükselterek ligde 15. Sırayı aldı.  Bu sayede ligden düşme riskinden uzaklaşmış oldu. Bu durum takım yöneticileri ve taraftarın gözünden kaçmadı ve Enes Ünal adından çok sık bahsedilmeye başlandı. Geçtiğimiz haftalarda da Barselona ile yapılan deplasman maçında Barselona’ya karşı attığı golle de adından çok söz ettirdi.

Milli Takımda Da Çok Uzun Süreler Forma Giydi

  Genç futbolcu milli takımımızda da Genç Milli ve A Milli Takım olmak üzere birçok defa forma giymiştir. Daha on altı yaşındayken 2012 yılında başlayan 2015 yılına kadar Genç Milli takımlarda forma giymiş ve başarı göstermiştir. Daha sonrasında 2015 yılı itibariye de A Milli takımda forma giymeye başlamıştır. Forma giymiş olduğu otuz yedi maçta 33 gol atmıştır. Kariyeri açısından genç yaşına rağmen Manchester City gibi futbolun devi olan isimleri de kariyerine yazdıran futbolcu umut vadeden futbolcular arasında adını yazdırmaktan geri kalmadı. Şimdilerde ispanya liginde oynuyor olsa bile Belçika, Hollanda gibi futbolu ile ünlü liglerde de adını üst sıralara yazdırdı.

İspanya Liginde Adından Söz Ettiren Milli Futbolcumuz Enes Ünal Kimdir?

  Milli takımımız da defalarca forma giyen Enes Ünal santrfor, forvet mevkisinde futbol oynayan Türk millî takım futbolcusudur.  Uzun boyu, genç yaşı ve aileden gelen futbol aşkı ile milli takımımız tarafından kadroya alınmak istenen genç futbolcularımızdandır. 10 Mayıs 1997 doğumlu olan Enes Ünal aslen Bursalıdır. Babası da eski Bursaspor oyuncularından olan Mesut Ünal’dır. Daha dokuz yaşındayken futbola gönül vermeye başlayan futbolcu Küçükköy Sporda amatör olarak futbol hayatına başladı.

Bursaspor Alt Yapısından La Liga’ya Yükseliş

  Bursaspor alt yapısında yetişen milli futbolcuyu Chelsea, Juventus, Borussia Mönchengladbach  ve Santos gibi kulüpler de kadrosuna dâhil etmek için teklif getirdi. Manchester City’e ilk transferi gerçekleşen futbolcu sırasıyla Genk, Breda, Twente, Villarreal, Levante, Real Valladolid ve en son halen kadrosuna dâhil olduğu Getafe de forma giymiştir. 2013/14 yılında süper ligde gol atan en genç futbolcu unvanını almıştır. Ailecek futbola gönül veren Ünal ailesinde futbolcunun kardeşi Hasan Basri Ünal da Sakarya Sporda futbol oynar. Futbolcunun eşi de kendisi gibi futbola gönül verenlerdendir. Profesyonel olarak KRC Genk Ladies bayan futbol takımında oynayan Belçikalı Lisa Smellers ile 2019 yılı Aralık ayı’nda evlendi. Kaynak: 80bets.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.