‘En seksi BBG’ evi

‘En seksi BBG’ evi

ngiliz televizyonlarının vazgeçilmezi BBG evi yeni sezon yarışmacılarıyla gündeme damgasını vurdu. ‘Sıradışı’ hayatlara sahip 11 kadın evin tek erkek yarışmacısını şaşırttı.

 Tüm dünyada olduğu kadar ülkemizde de yayınlandığı dönemde çok ilgi çeken BBG evinin İngiliz versiyonu yeni sezon yarışmacılarıyla Ada’nın gündemine oturdu.
      İçlerinde Manchester United takımının oyuncusu Kieran Richradson’ın strpitzci kuzeni Charley Uchea, ünlü futbolcu David Beckham’ın eşi Vicotria’ya aşırı benzerliğiyle herkesi hayrete düşüren Chanelle ile izleyicilere erotik dans gösterisi yapacaklarına söz veren ‘Barbie ikizler’ Sam ve Amanda’nın bulunduğu yarışmacılar ‘sıradışı’ hayatlarındaki özel sırların ortaya dökülmesiyle eve girdikleri günden beri gündemden düşmüyor.
      Uchea ile ilgili en özel sırları bir İngiliz gazetesine anlatan bir köstebek şunları söyledi: ‘Charley zengin futbolcularla ilişki yaşamayı çok sever. Ayrıca porno filmlere bayılır’
     
     Erkek yarışmacı: ‘Hemen kapıları kitleyin!’

      İngiliz basını tarafından ‘En seksi BBG’ olarak nitelendirilen yarışmada birbirileriyle kıyasıya rekabet eden kızlar aralarına katılan tek erkek yarışmacıyı geçtiğimiz günlerde kapıda karşıladı. İçerideki yarışmacılar hakkında hiçbir bilgiye sahip olmayan İngiliz şarkıcı Ziggy Lichman 11 güzel kızla karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı. Bu duruma çok sevindiğini belirten Lichman kameraya dönerek ‘Hemen kapıları kilitleyin’ dedi.
     

milliyet internet


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.