En İyi Şişli Böcek İlaçlama Şirketi

En İyi Şişli Böcek İlaçlama Şirketi

En İyi Şişli Böcek İlaçlama Şirketi

 

Böcekler ev, iş yeri ve açık alanlarda hem sağlık hem de eşya ve bitkiler için önemli sorunlar oluşturmaktadır. Birçok ilaçlama şirketi, kullandığı zararlı kimyasal içerikli ilaçlar ve deneyimsizlikleri nedeni ile böcek ilaçlamada yarardan çok zarara yol açmaktadır. 1999 yılından beri önce müşteri memnuniyeti prensibi ile profesyonel ilaçlama hizmetleri veren promer ilaçlama en iyi şişli böcek ilaçlama şirketi olarak rakiplerinden bir adım öne çıkarak garantili haşere kontrol ve ilaçlama çözümleri sunmaktadır.

Şirketin Hizmet Özellikleri Nelerdir?

Şirketin böcek ilaçlama hizmetlerinde gösterdiği hassasiyet ve sahip olduğu tecrübe, Şişli böcek ilaçlama şirketleri arasında liderliğe yükselmesini sağlamıştır. Şirketin kullandığı tüm ilaçlar, her böcek cinsi için ayrı seçilmektedir. İlaçlar insan ve çevre dostu, böceklere karşı ise % 100 etkili olmaktadır. Şirketin ilaçlama ile ilgili hizmet veren tüm personeli, konusunda profesyonelleşmiş ve tüm yeterlilik belgelerine sahiptir.

Şirketin gerçekleştirdiği tüm ilaçlama hizmetleri, müşteri memnuniyeti kapsamında % 100 garantili olmaktadır. Şirket hizmet verdiği alanlarla ilgili, Sağlık bakanlığından tüm yetki belgelerine sahiptir. Ayrıca başta ISO olmak üzere çeşitli sertifikaları da almış bulunuyor. Şirket pireden hamam böceğine, karıncadan akrep ve fareye kadar, tüm zararlı haşere ve böceklerin etkili ilaçlamasını yapabilmektedir.

İlaçlama Hizmeti Nasıl Yapılıyor?

İletişim numaralarından şirket yetkililerine ulaşılıp, ilaçlama talep edildiğinde, öncelikle mevcut zararlı haşere sorununuz tespit ediliyor. Şirketin teknik ekibi, ilaçlama yapılacak adrese giderek, ilaçlama yapılacak alan ve böcek çeşidi ile böceklerin miktarının keşfini yapıyor. Daha sonra, kullanılacak ilaç ve yöntem ile görevlendirilecek personel sayısı planlanarak, müşteriye fiyat teklifi yapılıyor. Kararlaştırılan gün ve saatte ekipler ilaçlama yerine gelerek, ilaçlama işlemini gerçekleştiriyor. Belirli bir süre sonunda, teknik ekip tekrar ilaçlama yapılan adrese gelerek durum tespiti yapıyor. İlaçlama yapılmasına rağmen tekrar böcek hareketi görülürse, ücretsiz olarak ilaçlama tekrarlanıyor.

Şirketin İlaçlama Alanları Nelerdir?

Şirket, her türlü kapalı ve açık alanların, profesyonel böcek ilaçlamasını yapabilecek kapasiteye sahiptir.

Şirketin ilaçlama alanları şu şekilde sıralanıyor;

  • Apartman ve bina ilaçlaması
  • Restaurant ilaçlaması
  • Gemi, tekne ve yat ilaçlaması
  • Okul ilaçlaması
  • Şirket, ofis ve iş yerlerinin ilaçlaması
  • Konut ve ev ilaçlaması
  • Toplu konut ilaçlaması
  • Villa ilaçlaması
  • Fabrika ilaçlaması
  • Şantiye ilaçlaması

Şirket kapalı alanların yanı sıra, bahçe ilaçlaması konusunda da müşterilerine garantili ve kesin çözüm sunmaktadır.

Şişli İlçesinin Tüm Semtlerine Profesyonel İlaçlama Servisi

Şirketin Anadolu ve Avrupa yakasında, birçok şubesi bulunduğundan sorun bulunan adreslere aynı günde ulaşma kapasitesine sahiptir. Şirket, ilaçlama hizmetini ev ve mekanları boşaltmadan, hiçbir eşya ve canlıya zarar vermeden ilaçlamasını yapmaktadır. Şirket, vermiş olduğu dezenfeksiyon hizmeti ile kullandığı nano gümüş teknolojisini kullanmakta ve hastalık kaynağı mikrop ve bakterilere karşı korunma sağlanmaktadır.

Şirket ilaçlama teknikleri arasında, sıvı ve jel ilaçlamanın yanında, ziraat mühendisi tarafından yapılan fumigasyon tekniğini de uyguluyor. Şirket, müşterilerinin memnuniyetini hedeflerinin başına yerleştirdiğinden, tüm hizmetlerini aynı kalitede ve en uygun fiyatlarla gerçekleştiriyor.Firmanın sunduğu ilaçlama hizmetleri ile ilgili detaylı bilgiye http://www.promerilaclama.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.