Emre Kocadağ ‘’Daha iyi bir ivme yakalayacağımıza inanıyorum.’’

Emre Kocadağ ‘’Daha iyi bir ivme yakalayacağımıza inanıyorum.’’

Emre Kocadağ ‘’Daha iyi bir ivme yakalayacağımıza inanıyorum.’’

 

VavaCars Fatih Karagümrük ve Beşiktaş arasındaki karşılaşma Süper Lig’in 3. Haftasında gerçekleşti. Karagümrük’ü 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ın asbaşkanı Emre Kocadağ, karşılaşma sonrası kameralara açıklamalarda bulundu. Keyfi yerinde olan başkan, milli araya galibiyetle girmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. betist giriş

Karşılaşma sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Kocadağ, "Milli ara öncesi 3 puanı almak bizim için önemliydi. Yeni oyuncularımızın da kadroya dahil olmasıyla daha iyi bir ivme yakalayacağımıza inanıyorum. Bugünkü maç o anlamda önemliydi. İyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum.’’ Şeklinde konuşarak bir önce senenin kadrosunun yerine daha büyük ve zengin bir kadro oluşturduklarını da belirtti. Kulübede daha zengin bir ekip ile daha iyi bir ivme sağlayacaklarını düşündüğünü açıkladı.

Konuşmanın devamında ise Kocadağ, takımının gücünün farkında olduğunu ve iyi bir kadro kurduğunu da belirtmeden geçmedi. Aynı zamanda ligin 4 büyük favorisi olduğunu ve zorlu bir lig olacağını da açıkladı. Kocadağ konuşmasının devamında ise ‘’Biz de geçen seneki tevazuumuzu, gayretimizi bırakmadan ligin sonuna kadar yarışmanın içinde kalmaya çalışacağız." Cümleleri ile iddiasını ortaya koydu.

Yakın zamanda gündeme gelen Umut Meraş’ın transfer durumu da basınla konuşulanlar arasındaydı. Umut Meraş ile belli bir noktaya ulaştıklarından bahseden Kocadağ, resmi açıdan bitmiş bir transfer olmadığını da belirtti. Aynı zamanda ileriki günlerde bir stoper transferinin gerçekleşebileceği konusunda da ileriye dönük açıklamalarda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.