Emre Belözoğlu hızlı hareket ediyor

Emre Belözoğlu hızlı hareket ediyor

Yıldız futbolcu, devre başında Kanaryaları takip eden oyunculardan biriydi. Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlüğünde sadece Başakşehir, Aston Villa'dan 27 yaşındaki futbolcuyu  1 yıllığına imzalamak için hızlı hareket etti.

Yıldız futbolcu, devre başında Kanaryaları takip eden oyunculardan biriydi. Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlüğünde sadece Başakşehir, Aston Villa'dan 27 yaşındaki futbolcuyu  1 yıllığına imzalamak için hızlı hareket etti. Ancak sarı lacivertliler, Burkinabé yıldızının peşini bırakmadı. Başakşehirli futbolcu, Fenerbahçe Oyuncu İzleme Kurulu tarafından yakından takip ediliyor. Jorge Jesus'un da savunmasını yaptığı Traore,  Başakşehir formasıyla çıktığı 16 maçta 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

Aston Villa satmak istiyor

Fenerbahçe, 27 yaşındaki Başakşehir'in performansına bağlı olarak sezon sonunda adım atabilirdi. Traore hem forvet hem de kanat oynayabiliyor. Yıldız oyuncunun  Aston Villa ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Grupta değerlendirilmeyen ve vergiler dahil 4.2 milyon euroyu kabul eden oyuncuyu önümüzdeki yaz tavsiye olarak betcyp göndermek isteyen sadece İngiltere. Başakşehir geçen sezon Villa'dan Trezeguet'i kadrosuna katmıştı ve Trabzonspor bu kez Mısırlı oyuncuyu transfer etmişti.

18.5 milyon euro ödediler

Aston Villa,  2020-21 sezonunun başında 18,5 milyon Euro'ya takıma katıldı. Bu başarılı oyuncu için İngiltere için işler pek iyi gitmiyor. Özellikle sürekli sakatlıklar Traore'yi durumunu koruyamaz hale getirdi. Aston Villa artık Burkinabe'li oyuncuyu aldığından çok daha düşük bir bedel karşılığında kovmaya hazır.

Sevilla, görev süremin başında birçok takımın gündeminde olan Danimarkalı Galatasaraylı defans oyuncusu Victor Nelson için bir teklif daha betcyp giriş hazırlıyor. İspanyol kulüpleri bu yaz  13+3 milyon euroluk bir teklifte bulundu ancak sadece sarı-kırmızılı kulüp bunu kabul etmedi. Galatasaray, Dünya Kupası öncesi son Süper Lig'de Beşiktaş ve Başakşehir'i yendi ve gelişiyor. Aslan, Danimarkalı stoper Nelson ile gitme kararı aldı.

Aslan Ülkesi

Süper Lig Dünya Kupası ile arasına 12 günlük bir ara veren Galatasaray, hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. Dünya Kupası hazırlıklarına Muslera, Torreira, Nelson, Mertens ve Seferovic'siz başlayacak sarı-kırmızılı ekip, 3 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da Valleca ile karşılaşacak.6 Aralık Salı günü Villarreal ile hazırlık maçı Katar'daki Danimarkalı Cim-Bom defans oyuncusu Victor Nelsson,  ülkesinin önde gelen tabloidlerinden B.T.'ye ülkesiyle birlikte Dünya Kupası'na katıldığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.