Emniyetten Şişli Belediyesi’ne rüşvet operasyonu!

Emniyetten Şişli Belediyesi’ne rüşvet operasyonu!

Organize Şube, Şişli Belediyesi’ne rüşvet operasyonu düzenledi. Bu operasyonda bir zabıta memuruna suç üstü yapılarak tutuklandı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ İŞLEMLERİ ZORLAŞTIRILMAYA BAŞLAMIŞTI

Şişli Belediyesi zabıta müdürlüğünde görevli bir zabıta görevlisi, yabancı uyruklu bir firmanın evraklarında eksiklikleri olduğu gerekçesiyle firmayı sıkıştırmaya başlıyor.

Şişli Belediyesi’nde yönetimsel boşluklardan dolayı, işler zorlaşmaya başlamıştı. Bu nedenle de resmi işlemler yavaş yürümekteydi.

Firmanın da evraklarında eksiklikleri vardı. Şişli Belediye görevlisi de bu eksikliklerin göz ardı edilebilmesi ve firmanın süre kazanması için de rüşvet talep etti.

FİRMA YETKİLİSİ SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Firma yetkisi, Şişli Belediyesi personelinin rüşvet talebi üzerine, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılıkta emniyete talimat vererek teknik takip başlatıldı.

Firma yetkilisi rüşveti vermek için, emniyetin de bilgisi dahilinde, Nişantaşı’da bir restoranda buluşma gerçekleştirdi.

EMNİYET RÜŞVET ANINDA SUÇÜSTÜ YAPTI

Emniyet, rüşvetin verilme anında, restoranda önlem alarak suç üstü yaptı. Bu operasyonda, Şişli Belediyesi’nin iki zabıta memurunu göz altına alındı.

Dün gece itibariyle bir zabıta memuruna serbest bırakıldı. Diğer zabıta memuru ise tutuklandı.

ŞİŞLİ GAZETESİ ISRARLA UYARILARDA BULUNMUŞTU

Şişli Gazetesi olarak, Şişli Belediyesi’nde işlerin iyi gitmediğini belirten haberler yaparak, Muammer Keskin’e yaşanan gerçekleri ve olayları göstermeye çalışmıştık.

Muammer Keskin ise, yaşanan olayları ve gerçekleri görmek yerine, haberlerimizin doğruluğu ve yanlışlığını tartışmaya açmıştı.

KESKİN, RÜŞVET OPERASYONUNU DA FARKLI YORUMLADI

Muammer Keskin’in, sürekli yaptığı gibi, Şişli Belediyesi’nde yaşanan bu rüşvet operasyonunu da yine çok farklı ve kendine göre yorumladı.

Keskin, emniyetin yaptığı rüşvet operasyonunu, kendisinin savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyleyerek, yaşanan olayları yine kendine göre bir yere çekmeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.

MUAMMER KESKİN’İN DERS ÇIKARTMASI GEREK

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, belediyede yaşanan olaylardan ders çıkartıp önlem almak yerine, birilerinin Şişli Belediyesi ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalıştıklarını düşünerek, mağdur bir başkan portresi çizmesi, yaşanacak olayların önüne geçemeyecek. Sıkıntılar da artarak devam edecek.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum