Emlak ile ilgili her şey...

İNSANLARI MUTLU ETMEK EN BÜYÜK KAZANÇ

Merhaba Şişli Gazetesi okuyucuları.

Bu sayıdan itibaren Re/Max Karun adına sizlerle Şişli Gazetesi Emlak Bölümü'nde emlak sektörü hakkında yeni bilgiler ve tüm sorularınıza cevap vermeye başlıyorum.
 
HİZMET KALİTESİ YETERSİZDİ

1973 İstanbul doğumluyum. Yıldız Teknik Üniversitesi inşaat Fakültesi'den mezun olduktan sonra 9 yıl inşaat sektöründe ve 5 yılda turizm sektöründe işletmecilik yaptım. Hizmet sektörünün bir parçası olan gayrimenkul sektöründe de turizm sektöründe olduğu gibi hizmet kalitesinin yetersizliği gözlemlediğim bir gerçekti. İnşaat ve hizmet sektöründe kazandığım deneyim ve tecrübelerimi kullanarak bu geçeği değiştirebileceğime inandım. 

35 KİŞİLİK UZMAN KADRO

Eylül 2004 yılında Re/Max ile tanıştım. Profesyonel çalışma anlayışı ve bir dünya markası olan gayrimenkul Firması Re/Max bünyesinde ilk ofisimi Re/Max Karun’u Şişli Meydanı’nda açtım.5 yılda kazanmış olduğum tecrübe ve güven sayesinde 2009’un Haziran Ayı’nda ikinci ofisimi Re/Max Karun 2'yi Osmanbey’de açtım. Şişli bölgesinde toplam 35 kişilik uzman kadromuzla sizlere güvenilir ve dürüst hizmet verebilmek için çalışıyoruz.

GAYRİMENKUL DEĞİL GÜVEN SATIYORUZ

İşimde en önem verdiğim konu ‘Güven’dir. Çünkü insanlara gayrimenkul değil güven satıyoruz. Onun için tüm işlerimde en ufuk detayı bile gözden geçirmeden hareket etmiyorum. Aldığım eğitimler sonucunda gayrimenkul işinde tapu, hukuk, vergi, tadilat vb konularda inceleme yapmadan hareket etmem. Kendime ev alır gibi hareket edip müşterilerime en iyi hizmet vermeye özen göstermeye çalışıyorum. Tabi bu çalışmaların karşılığında birçok başarı ve ödüller elde ettim.

YENİ YILINIZI KUTLARIM

İnsanları mutlu etmenin bir iş karşılığında elde edilebilecek en büyük kazanç olduğuna inanıyorum. Gayrimenkul hakkında tüm sorularınızı info@remax-karun.com adresine gönderin. Sizlere her ay bu sayfadan cevap vereceğim. Şimdiden yeni yılınızı kutlar 2012’de her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla

Loran Muratoğlu

Genel Müdür

 

Loran Muratoğlu’nun katıldığı eğitim ve ödüller;

Katıldığı eğitimler; İstanbul Ticaret Odası Emlak Pazarlama Uzmanlığı, Re/Max Broker/Owner Eğitimi, Re/Max Quick Start Eğitimi, Gayrimenkulde Hukuksal Bilgiler Eğitimi, Re/Max Brokerlar İçin Başarılı Stratejiler Eğitimi, Re/Max Yöneticilik Eğitimi, Re/Max Başarılı Stratejiler I-II Eğitimi, E-Tapu Kat Mülkiyeti Uygulamaları Programı.

Aldığı ödüller; 2010 yılı Türkiye’de en fazla işlem yapan 1.Re/Max Üyesi, 2010 yılı Türkiye’de en fazla işlem yapan 10.Re/Max Ofisi, 2010 yılı Türkiye’de en fazla ciro yapan 11.Re/Max Üyesi, 2009 yılı Türkiye’de en fazla işlem yapan 10.Re/Max Üyesi, 2009 yılı Türkiye’de en fazla ciro yapan 13.Re/Max Ofisi, 2009 yılı Türkiye’de en fazla işlem yapan 3.Re/Max Ofisi, 2008 yılı Türkiye’de en fazla işlem yapan 2.Re/Max Ofisi, 2008 yılı Türkiye’de en fazla ciro yapan 18.Re/Max Üyesi, 2007 yılı Türkiye’de en fazla işlem yapan 2.Re/Max Ofisi, 2007 yılında Türkiye’de en fazla ciro yapan 20.Re/Max Üyesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.