Emir Sarıgül Gürsel Akkoyunlu’yu başkan yardımcısı mı yaptı?

Emir Sarıgül Gürsel Akkoyunlu’yu başkan yardımcısı mı yaptı?

Emir Sarıgül ile Eyüp Birgün’ün birlikte yedikleri yemek sonrasında anlaşmaya vardıkları daha sonrada Gürsel Akkoyunlu Topağacı’nda Mustafa Sarıgül ile son noktayı koyup Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı’nda anlaştıkları iddia ediliyor.

EMİR SARIGÜL GÜRSEL AKKOYUNLU’YU DÜŞÜNMÜYORDU

Gürsel Akkoyunlu Eyüp Birgün’e  yakınlığı ile biliniyordu. Belediyede köklü bir değişiklik yapmak isteyen Emir Sarıgül’ün belediyenin en sıkıntılı birimi olan Teknik Başkan Yardımcılığı’na geçmişte de sıkıntılar yaşamış olan Gürsel Akkoyunlu’yu düşünmediği ifade edilmişti.

EYÜP BİRGÜN İLK ÖNCE MUSTAFA SARIGÜ’Ü İKNA ETTİ

Eyüp Birgün’ün Gürsel Akkoyunlu’yu başkan yardımcısı yapabilmek için uzun süredir kulis yaptığı belirtilmişti. Birgün’ün Mustafa Sarıgül’ü ikna ettiği ama Emir Sarıgül’ü de ikna etmesi gerektiği belirtilmişti.

YEMEKTE DE EMİR SARIGÜL İKNA OLDU

Eyüp Birgün’ün en sonunda  da Emir Sarıgül ile yediği yemekte ikna ettiği ve yakın zamanda da Gürsel Akkoyunlu’yu Teknik Başkan Yardımcısı yapılacağı iddia ediliyor.

EMİR SARIGÜL’DEN YİNE TARTIŞMALI BİR KARAR

Belediyede yaptığı atama ve verdiği görevlerle sürekli tartışma yaratan Emir Sarıgül’ün bu kararıyla da gerek belediye içerisinde gerekse de daha önce yaşanmış derin ilişkilerin sıkıntılar yaracağı belirtiliyor.

GÜRSEL AKKOYUNLU GÖREVDEN ALINMIŞTI

Mustafa Sarıgül geçmişte Gürsel Akkoyunlu’yu  birçok şaibeden ve müteahhitlerle derin ilişkilerinden dolayı almış olduğu tehtidler sebebiyle görevden almıştı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.