Emir Sarıgül belediyedeki odasına saray kuruyor

Emir Sarıgül belediyedeki odasına saray kuruyor

Emir Sarıgül özel hayatındaki şatafatlı ve lüks yaşamını Şişli Belediyesi’ne de yansıtarak belediyedeki yeni odası için adeta saray kuruyor. Belediyedeki odasına yatak odası dahi yaptırıyor.

Emir Sarıgül seçildiğinden kısa bir süre sonra da yine Şişli Belediyesi'nde ki kendi odasına 400 bin lira değerinde halı döşetmişti. Kısa bir süre sonra yeni yerine geçecek olmasına rağmen bu müsrüflüğü tepki çekmişti. 

HARCANACAK BÜTÇE MERAK EDİLİYOR

Şişli Belediyesi çalışanlarının maaşlarını dahi ödeme zorluğu çekerken Emir Sarıgül’ün bu şatafatı için belediye bütçesinden çıkacak paranın ne kadar olduğu Mayıs Ayı’nın 16’sında netlik kazanacak.  

EMİR SARIGÜL'ÜN MAKAMINDA YATAK ODASI BİLE VAR

Emir Sarıgül eşine zor rastlanan belediyedki makam odasına da yatak odası yapması ilgi çekti. Yatak odasında ebb banyosu ile tüm konfordan nasibini alıyor.    

ŞATAFATTAN SADECE HAYRİ İNÖNÜ YARARLANACAK

Emir Sarıgül’ün bu şatafatından sadece Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yararlanabilecek. Bir de meclis üyelerinin itirazı engellensin diye aynı şatafatı meclis salonuna da uygulanacak.

TÜM DETAYLARDA AYNI ŞATAFAT VAR

Tuvalet partisyonlarındaki kullanılacak elemanlar paslanmaz çelik olacak ve kapılarda üçer adet menteşe kullanılacak.

Stor perde Camelyaf kumaştan imal edilmiş, perdelerin mekanizmaları da uzaktan kumandalı ve motorlar da ısınmasına karşı termik şalter kullanılacak.

Zeminler ateşe tamamen dayanıklı, alev almaz ve yanmaz nitelikte, yüzeydeki koruyucu sır tabakası ve porselen yapısı sayesinde en güçlü kimyasallara dayanıklı olacak.

Zeminlerin yüzeylerine yapılan beton, sıva ve ahşaplar sağlam, kürünü almış, yüzey koruması için ve kirlenmeye karşı ultra dayanıklı, mükemmel penetrasyon kabiliyeti olan, solvent esaslı, kullanıma hazır yüzey koruyucusu uygulanacak.

Bitmiş döşeme ve tavan arasına montaj yapılmış olan bölme duvar sistemi mekanların değişen yapısına uyum sağlayabilen tasarım uygulanacak.

SES GEÇİRMEMESİ İÇİN SON SİSTEM

Ses izolasyonu da unutulmamış. Panellerin arasına 50 mm kalınlığında 52 kğ/m3 yoğunluğunda kaya yünü kullanılacak. Kapı kasaları da ses geçirmemesi için özel fitiller uygulanacak. Kapı kasalarının görünen yüzeyleri aynı görünüşü sağlamak için 19 00 yüksekliğinde çakmalı cam çıtalar ile pervaz dönülecek.     

MAKAM ODASI AHŞAP ÜZERİNE

Makam odasının sabit ahşap işleri de ihtişamdan nasibini almış. Akustik ahşap tavan çelik konstrüksiyon olacak. Duvarlar aliminyum çıtalı, kapılar da ahşap kasalı, masif köknar ağacı ve kağıt petek dolgu olacak. Yüzeyler de 6 mm mdf üzeri doğal ahşap kaplama, duvar panelleri de deri kaplama olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.