Emir Galatasaray’da gündeme dahi getirilmedi

Emir Galatasaray’da gündeme dahi getirilmedi

Galatasaray’da Futbol Şube Sorumlusu olarak düşünülen Emir Sarıgül bu günkü (27.05.2014)yapılan Galatasaray Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Ünal Aysal tarafından gündeme dahi getirmediği ortaya çıktı.

SARIGÜL AİLESİ AYSAL’IN KAFASINI KARIŞTIRDI

Galatasaray camiasında Ünal Aysal’ın futbolun başına getirmesine kesin gözüyle bakılmasına rağmen, Emir Sarıgül’ü yönetim kurulu toplantısında gündeme dahi getirmemesi kafaları karıştırdı. Bunda da yine, Emir Sarıgül ve baba Mustafa Sarıgül’ün büyük etken olduğu ifade ediliyor.

AYSAL GALATASARAY’I RİSKE ATAMADI

Aldığımız bilgilerde; Aysal’ın futbolun başına gelecek kişinin tüm enerjisini ve zamanının tamamını Galatasaray’a adamasını istediği biliniyordu. Emir Sarıgül’ün bu görevi çok istemesine rağmen Aysal’ın Şişli Belediyesi’ndeki görevinden ve de baba Mustafa Sarıgül’ün olumsuz düşüncesinden dolayı tereddüt yaşadığı ve Galatasaray’ı riske atamadığı iddia ediliyor.

BABA SARIGÜL’ÜN ENGELLEDİĞİ İDDİALARI VAR

Baba Mustafa Sarıgül’ün olaya müdahale ederek Emir’in bu görevini engellediği de gelen bilgiler arasında. Emir Sarıgül’ün bu tutumuna en çok kızan kişi olarak ta yine Mustafa Sarıgül’ün olduğu kulislerde konuşulmaktaydı. Galatasaray camiasında kesin gözüyle bakılan Emir Sarıgül’ün gündeme dahi getirilmemesinin altında da ancak Mustafa Sarıgül’ün olabileceği belirtiliyor.

BABASINA SİTEM ETTİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Bunu doğrulayan da yine Emir Sarıgül’ün twitter hesabından yaptığı açıklamadan anlaşılıyor. ‘Hayatta yolunuza birçok engel konulabilir. Hem de hiç ummadığınız insanlardan, hiç ummadığınız zamanda...’ dediği kişinin de babası Mustafa Sarıgül’ün olduğu iddia ediliyor.  

SARIGÜL İKİ İŞİ BİRDEN İDARE ETMEK İSTİYORDU

Emir Sarıgül’ün de hem Şişli Belediyesi’ni hem de Galatasaray’ı aynı anda idare etmeyi planladığı konuşulmaktaydı. Baba Sarıgül’ün de her iki görevin de birbirinden önemli görevler olduğu ve her iki görevi de bir kişinin tam anlamıyla yapamayacağını düşünmesinden dolayı karşı çıktığı konuşuluyordu.

Bunu doğrulayan da yine Emir Sarıgül’ün kendi twitter hesabından yaptığı açıklamaları ve sonrasında da yaptığı bu açıklamalarını silmesi oldu.

TWİTTER HESABINAN İLK ÖNCE YALANLADI

Emir Sarıgül twitter hesabından ‘Sosyal mecralarda Galatasaray’a Futbol Şube Sorumlusu olacağıma dair yalan yanlış haberler yapılıyor. Bu haberlere itibar etmeyin’ diye açıklamalar yapmıştı. Bu açıklamayı yapmasının altında da babasının tepkisinin yattığı konuşulmaktaydı.

TWİTTER HESABINDAKİ YALANLADIĞI AÇIKLAMALARI SİLDİ

Şişli Belediyesi’nde istediğini bulamayan Emir Sarıgül’ün babasına rağmen Galatasaray’da o görevi çok istediği ve de ısrarcı olduğunu da yine kendi twitter hesabındaki, Galatasaray’da futbol şube sorumlusu olacak haberlerini yalanlayan açıklamalarını silmesiyle net olarak anlaşılıyor.

Bu karışıklığın Galatasaray’a zarar vereceğinin gören Ünal Aysal’ın da yönetimde Emir Sarıgül’ü gündeme dahi getirmediği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.