Ekran yasağı mı geldi?

Ekran yasağı mı geldi?

Fulin Arıkan, e-posta yoluyla yayılan iç çamaşırlı fotoğrafları yüzünden zor günler geçiriyor.

TRT 1'in ana haber bülteni sunucusu Fulin Arıkan, önceki gün TRT'nin resmi internet sitesine düşen ve e-posta yoluyla yayılan iç çamaşırlı fotoğrafları yüzünden zor günler geçiriyor. Fotoğrafların TRT sitesinin 'Aktif Hattı'na gönderilmesi üzerine önceki akşam ekrana çıkarılmayan Arıkan, "İşime bir süre kendi isteğimle ara verdim" dedi.

TRT'nin deneyimli spikeri Fulin Arıkan, önceki gün TRT'nin resmi internet sitesinin 'Aktif Hattı'na düşen ve e-posta yoluyla yayılan, yatak odasında kendisini iç çamaşırlarıyla gösteren fotoğraflar yüzünden zor günler geçiriyor. Bu fotoğrafları yaklaşık bir yıl önce boşandığı eski eşi profesör Kaan Erler'in yaydığını iddia eden Arıkan, görüntülerin internete düştüğü günün akşamı, TRT ana haberleri sunmadı. Fotoğrafların TRT'nin resmi internet sitesinin 'Aktif Hattı'na gönderilmesiyle gelişmelerden haberdar olan kurum yetkililerinin bu kararı aldığı iddia edildi. Ancak Arıkan, kendi isteğiyle ekrana çıkmadığını söyledi. Arıkan, "Kendi isteğimle işime ara verdim. Daire başkanım ve başkan yardımcım bana bu konuda destek oldular. Genel müdürümüzden randevu talep ettim. Gidip kendisiyle de konuşacağım. İşten çıkarılmadım, sadece ara verdim. Ben işimi çok seviyorum, bu konuda sorumluluk sahibi birisiyim. Fotoğraflarla ilgili konu da yargıya intikal etmiştir. Dava başlayana kadar konuşmayacağım" dedi. Eski eşi Kaan Erler'in ise olayla ilgisi olmadığını söyleyip, "İnternette uygun olmayan yazışmaları ve fotoğrafları olduğunu arkadaşlarımdan duymuştum. İnsan önce kendini sorgulamalı. İçine düştüğü durumu kendisine yakıştıramıyorum" demesini hatırlattığımız da ise Fulin Arıkan, "Ne söylediklerini okudum. Her şey dava sonucunda ortaya çıkacak" diye konuştu...

En ağır şekilde cezalandırılmalı
"Bu fotoğraflar başıma gelebilecek en büyük felaket ve buna layık bir insan değilim. En büyük hatam bu adamla evlenmek oldu" diyen Fulin Arıkan, resimlerin ne şekilde internete düştüğünün savcılık tarafından araştırıldığını söyledi. Arıkan, "Bir kadın olarak onun kendisinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Bugüne kadar iki evlilik yapan Fulin Arıkan, Kaan Erler'le olan evliliğini de yaklaşık bir yıl önce noktalamıştı.

Hürriyet




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.