EGD gecesinde neler oldu?

EGD gecesinde neler oldu?

Ekonomi Gazetecilleri Derneği'nin "yaza merhaba" partisinde neler yaşandı?

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İstanbul Şubesi'nin Nisan ayındaki genel kurulunda İstanbul Şubesi'nin feshi yolunda karar alan üyeler, İstanbul merkezli Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD)'nin resmi kuruluşunu, düzenledikleri "Yaza Merhaba" etkinliği ile duyurdu.

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD)'nin "Yaza Merhaba" etkinliği, Cemile Sultan Korusu İTO Kandilli Tesislerinde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, ekonomi gazetecilerine hitaben bir konuşma yaptı. "Zaman zaman sıkıntı oluştursanız da doğru noktada eleştirerek işlerimizi daha iyi yapmamızı sağlıyorsunuz" dedi.

Bakan Tüzmen, gazetecilerin gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalıştıklarını, ortak paydanın da bu olduğunu söyledi. Tüzmen, basın emekçisi bir kişinin oğlu olarak gazetecileri daha iyi anladığını ifade ederek, "Türkiye'yi önümüzdeki dönemde beraberce daha ileri yerlere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Gecede üyelerine hitap eden EGD Başkanı Celal Toprak, Birçok kuruluşun genel müdürlüklerinin İstanbul'da olduğunu hatırlatarak bundan sonra üyelere daha iyi hizmet vereceklerini söyledi. Toprak, "Ankara'nın bize katkısı yoktu. Aksine birçok konuda tam tersi oluyordu. Sosyal projeler yapmak istiyoruz. Ankara bunun öncüsü olacağına bazen engel oluyordu." şeklinde konuştu. İstanbul'daki 600 üyenin yeni derneğin çatısı altına gireceğini belirten yeni oluşumun lideri Celal Toprak artık daha özgür ve daha hızlı bir şekilde hareket ederek birçok yeniliği üyelerine yaşatacaklarını söyledi.

Ekonomi Gazetecilerinin geleneksel, "Yaza Merhaba" etkinliğine, yazar, muhabir, editör ve televizyonculardan oluşan ve sayıları 600'ü geçen ekonomi gazetecisinin yanı sıra birçok halkla ilişkiler ve PR şirketinin temsilciside katıldı.

Ayrıca etkinliğe, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Tanıl Küçük, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Bolat, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı ile sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Metin Yurdagül ve eşi Betül hanım ekonomi basının gülleriyle birlikte

Vahap Munyar geceye eşi Emine Hanımla geldi

Turizm yatırımcıları Derneği geceye tam kadro katıldı.

İbrahim Aybar ve Tanıl Küçük

Başkanlar ve gazeteciler siyaseti değerlendirdi..

Başkanlar, Perihan Çakıroğlu'nu meyve tabağı ile görünce gülmekten kendilerini alamadı

Zekeriya Yıldırım ve Mehmet Kabasakal birlikte

Mehmet Önder'in fotoğraf çekilirken bile elinden telefonu bırakmaması işadamlarını güldürdü..

Serpil Yılmaz'ı hiç böyle görmediniz...,

Türkiye Gazetesi ekonomi servisi çalışırken!!

Cem Tanrıkılıcı güzel bayanların arasında....

EGD kurucuları canlı yayında çalışmalarını anlattı

Abdurrahman Yıldırım, Erdal Bahçıvan'la

Bakan Tüzmen, Tamer Coşkun'un çocuklarıyla bir süre sohbet etti





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.