Dünya Kupası'nda daha da önemli

Dünya Kupası'nda daha da önemli

Katar'ın ev sahipliği yapacağı 2022 Dünya Kupası hazırlıklarına Antalya'da devam eden Beşiktaş, Belçika ekibi  Charleroi için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Katar'ın ev sahipliği yapacağı 2022 Dünya Kupası hazırlıklarına Antalya'da devam eden Beşiktaş, Belçika ekibi  Charleroi için hazırlıklarını sürdürüyor. Spor kanalından canlı yayınlanacak. Siyah Beyazlılar, ikinci hazırlık maçına Pazar günü Antalya antrenman kampında Westeros ile çıkacak. Ligde başarılı olmak istiyorlar. Beşiktaş, son hazırlık maçında Fatih Karagümlük ile 1-1 berabere kaldı. Siyah Beyazlılar, Dünya Kupası'ndan çok sonra pradabet şampiyonluğa girmek istiyor. Beşiktaş bu sezon  13 maçta 22 puan toplayarak şampiyonada 8. sırada yer alıyor. Beşiktaş, Toto Süper Lig'in 15. haftasında 25 Aralık'ta Gaziantep'i konuk edecek.  Çeyrek finale kalan arkadaşları kadar Beşiktaşlı futbolcular da heyecanlı. Roman Seth liderliğindeki Fas ekibi, Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükseldi ve Beşiktaş kampını da memnun etti. Siyah beyazlı futbolcular, Afrika'nın İspanya'yı penaltılarla yenmesinin ardından  görüntülü görüşmeyle Seth'i tebrik etti. Faslı savunma oyuncusu tebrikleri kabul etti ve arkadaşlarına destekleri için teşekkür etti.

32 yaşındaki futbolcu, Fas milli takımıyla ilk maçına 2012'de çıktı ve 70 maçta 2 gol 1 asist kaydetti. Romances, gollerinden birini Katar grup aşamasında Belçika golünde attı. Bugünkü rakam Yıldırım Demirören ile Fikret Orman'ın birleştiği dönem! Ahmet Nur Çebi dönemi de şimdiki zamanda yaşıyor, borçlar çığ gibi büyüyor ne yazık ki... Aile ve çevre baskısı altında en lüks mahallede ısrar etmeye çalışan bir baba düşünün. Borçlarını ödemek için borç para alıyor ve ailesi tek kelime etmeden en iyi kıyafetleri, en yeni cep telefonlarını ve lüks arabaları satın alıyor, pradabet giriş ancak meteliksiz kaldıklarında soruyorlar: "Para nerede? " "Yıldız" transferi sırasında kimse paranın nerede olduğunu sormaz. Benim için en dramatik nokta bu. Kulübümüz gelirini artırmadan Şampiyonlar Ligi'ni atlatmaya çalışıyor. Çin Süper Ligi'ne göre kazanıyorlar ve Şampiyonlar Ligi'ne göre harcıyorlar! Sonuç biliniyor. 1995 tarihli "Kaynak Bulma Çözümü Önerim" başlıklı yazımda, tüccarların artık transferler için kendi paralarını kullanmaları gerektiğine dikkat çektim. İşadamları bunu bir yatırım olarak değerlendirip sıfır lira bedelle ödüllü oyuncular alıp kulübe bağışlayacak!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.